6800XT/6900XT/3080/3090玩4K/5K/8K巴絲入嚟吹吓水#21

1001 回覆
10 Like 13 Dislike
明白, thanks
早知嗰陣唔急買,訂呢隻好過,買咗隻牛差唔多兩個月先嚟過機
我訂撚左兩個月都無貨,之後又話3月先有叫我轉AX1000,我外國又搵唔到,最後退訂去某寶上海既店到買隻落黎兩日即到, seasonic 上面大把貨。
你買幾錢
早知唔拆隻牛,買 Seasonic 算
連運費2700hkd樓下冇記錯的話,香港賣24xx但我問左差唔網上同現場問左過廿間店,seasonic 1000w以上個d斷晒貨一段時間仲要代理都冇貨期。
貴咁多
唔介意比貴小小但即刻有,同display card, cpu個d炒價差好遠,唔係部機都唔知等幾耐先有得砌。
想問下你地張display下面有無加風扇?
全機最熱嘅顯示卡唔上水講唔通
加嚟散熱?
扯多d風吹上去display card
冇出白BLOCK,我都想一次過攪埋
有冇人會淨上背板水冷
背板上水用黎幫vram散熱?
係啊
前面有風扇,唔使搞嘛,定係一拆就成張拆
我覺得反正都搞不如成張搞
夏天開電腦開得耐房間熱到癲。。。。。
有冇巴打玩過Intel NUC Mini PC?
https://www.cnbeta.com/articles/tech/1077981.htm
2060普通打機應該都ok,買唔買得過?
好貴啊
長痛不如短痛
由3080 downgrade to 6900XT留名
6900Xt好似係高階過3080喎
6900XT玩RT game仲廢過3070
又無DLSS
宜家賣左張3080換6900xt隨時有錢找
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞