連尼住肯搞五毛未?屌你老母,淨係諗賺廣告錢(3)

511 回覆
67 Like 49 Dislike
連狗覺得要睇下邊個係五毛,太過嘥時間。一句話言論自由可以推搪所有問題。
一副“唔好阻住佢搵食”咁嘅樣。
唔係話搵食有錯,但係都要負番相對嘅責任㗎
如果覺得多五毛嘅, 咪同班你認為係五毛嘅人 ,喺度不斷泥漿摔角囉。 反正連尼住都唔介意佢自己個壇變做垃圾崗, 咁咪令到呢個壇更加烏煙瘴氣,如佢所願囉
如果佢一直都唔肯解決嘅,不如再開返個X登
開唔開係後話

在做其他嘢之前, 可以幫手令到呢個壇更加烏煙瘴氣,如佢所願
淨係得波台賤畜宣傳試當真呢啲偽黃兼藍撚到發紫嘅channel都夠做
攬炒巴個1600萬喺英國可以點洗?
https://lih.kg/2446560
點解連狗仲未 BAM 呢條契弟??狗眼看人妻 仲一直搞緊分化

【海外支聯會】《2021香港約章》中國篇,好有支聯會既影子
https://lih.kg/2446869
Feel到而家朝住不停有人開PO, 越來越少人留言既方向行緊
親身證明咗佢一直唔肯解決喇,站務台都推咗超過四個月叫佢改。
不如brainstorm下叫咩名好。講下講下就會起一個x登,開咗就叫時事台拉大隊走,由時事討論再起家。
up
佢收成期
呢類仆街,如果block咗佢,佢以後睇唔到我哋d PO, 你話幾好。幾千人block咗佢佢就變透明人。
收成期定收皮期?
雙向block?
佢以為收成而家連登走下坡喇
係,點睇?
但logout咪睇到囉?

而且之前有人suggested過啦。你見連尼住肯做咩?
起碼我心目中既五毛,留唔到言。

連尼住心入面一定唔想,會減低流量。
呢個就係問題,大把師奶銀髮族係 CD-ROM
唔可能一招解決一切問題喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞