連尼住肯搞五毛未?屌你老母,淨係諗賺廣告錢(3)

511 回覆
67 Like 49 Dislike
你呢輪回應,多係廢佬式謾罵,唔係針對我D新POINTS回應,咁多口水已無益,不贅。

連登會員批評連登有咩問題呢?

唔行標籤,咁連仔增多人手BAN五毛囉,5日response time做唔到? 睇唔到我個方案一? 唔行標籤都無所謂,目的只係想處理五毛問題。又唔係話每個方案都要行。你都係不滿標籤制度啫。但好喇,連仔會唔會增加人手先?

既然你覺得,我D方案咁漏洞百出,咁你有咩高見? 又比你發表下。

我一直只係問你係咪撐五毛。不過廢老好似好易發嬲,EQ好低。
佢算係好有心回架喇,算係有D實質交流。

連仔business model可以點? 我幫唔到架喎。但窮則變,變則通。

我有懷疑過佢咪連仔比我屌得耐,搵人代出既PO。文字之間流露無限既恨意。
可能佢有高登陰影,有種反射神經覺得標籤唔好。
我真係無所謂,總之連仔做野就得。咩方案喎,唔緊要啦。
huh 又嚟
唔肯FUCKOFF又想幫推?
你放棄繼續討論,又去返小學雞式撒賴,證明我冇睇錯你既cctoy 本質

我提示左你幾樣野,根本已經全面地回應你所謂既「point」:
1.你唔識分高登膠登,討論區歷史知識貧乏,根本難以討論落去,我教埋你去邊度補習

2.你閱讀理解出左問題,竟然將「集團式打手」同「五毛」既上下從屬關係顛倒,對所謂版規進行扭曲,立足之點已錯,又云何改善

3.澄清左其他討論區既經驗係參考性質,唔好以為揸住一兩點差異就可以全盤推翻。

你駁唔到,就唯有將我對你既恥笑無限放大,當然,理屈詞窮之人得呢條路可以走,亦係cc台精英一貫技倆,見怪不怪。

連登會員批評連登冇問題,連登會員批評另一會員更冇問題,你問題在於想比山埃貼士引導連登去萬劫不復之地,我亦指出你既增加人手方案諗法自我中心不近人情,對管理團隊冇基本既同理心。但你不斷迴避無視現實。

至於我既淺見就係,如果冇更好既方法,點解一定要急住改?你既抗爭只係連登?

你所謂一直只係問我係咪撐五毛,係以下呢個回覆已經自打嘴巴,你早已經assume我撐五毛:

當然cc台精英點會認柒,我旨在暴露你既醜態,駁唔到既人最鍾意屈對方嬲黎掩飾自己既柒
佢問點解版規反五毛我仲撐五毛呀
即係已經當我撐五毛係事實啦

唔係咁都要教呀?

你都爬下文先啦
同埋我不嬲唔係話佢話我係五毛

而係「撐」五毛

唔好逼我屌多個人啦師兄
我假設你係五毛,就唔覆你啦。
你已不停重覆相同觀點。
咁都睇唔明版規?即係連仔不只打擊五毛囉。
講下你有咩其他打擊五毛方案?
唔行標籤,咁你仲比較高登(或膠登)來做咩呢?
你又犯樓上師兄毛病?
我冇話你指控我係五毛
我話你指控我「撐五毛」

我重覆係因為你條柒頭點極唔明呀嘛你估我想

我既打擊方案一早提供:

你覺得你呢套咁掂,一係出資收購連登,唔好逼連狗做你白老鼠

一係自己起壇野做你既實驗,咁你衰咗都唔會害死連登。

比較膠登同高登係因為要評論你套標籤制囉
你做乜鳩
唔滿意連登,買起連登。
唔滿意港共,買起港共。
唔滿意極權,買起極權。
總之唔好處理任何問題。
總之唔好提出任何建議。
你既方案真係好。
錯誤類比
你作為香港市民交咗稅有權表達意見
其他香港市民有權笑柒你講啲野戇鳩(我做緊既野)
連登係商業機構,冇必要為你一己私慾冒執笠風險
正如你冇權要求誠哥啲樓半價賣比你除非你收購左長實

打稻草人
我話你個建議垃圾
唔係叫你唔好提意見
你既高見係買起連登嘛。
咁高見,都好意思講得出。
又駁唔到?
我個制度同你制度唯一分別係由你做老闆咋喎?

即刻變左垃圾啦?
你講咁多,都係想講: 唔滿意咪買起連登囉。
駁你做咩啫仲。
錯撚哂,又刻意扭曲
我想講既係,你想做既野自己承擔風險唔好要其他人幫你埋單
你咁膠,我比你威啦。買起連登嘛。
個風險一落到自己頭上就會態度大變
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞