連尼住肯搞五毛未?屌你老母,淨係諗賺廣告錢(3)

511 回覆
67 Like 49 Dislike
明喇明喇。你諗法係
總之連登好完美,唔好搞五毛。唔滿意咪買起連登。
咪發埋啲細路仔脾氣啦
咁係你個諗法嘛,廢老。
你打稻草人打得開心就好
廢老,尷尬癌
點?屈完撐五毛又屈廢老?
笑柒你=廢老?
咁你唔幫人諗人地都冇必要幫你諗喎

你地咪係度教緊佢做生意點營運討論區囉

中學冇教過你動之以情說之以理?一句我做乜要幫佢諗埋然後就要人聽你支笛

所以你明點解人地唔理你未
笑死,講啲廢野出黎當解決左問題
你覺得我係巨嬰嘛,咁你咪廢老囉,老坑
人必自侮,而後人侮之。
維園廢老咪你囉。
咁唔怪得我喎
你又自我中心,又唔接受意見,叫你承擔責任就發爛渣,真係巨嬰呀嘛

人必自侮,而後人侮之。

即係你都覺得你真係巨嬰所以先要比我屌
我咪問你唔行標籤有咩高見嘛?
你話買起連登喎,廢老。
係,開支營運唔係你諗,咁點解你覺得營運討論區,點ban人你可以諗?相對架喎

我都覺得似,然後你地個方法就加速埋

我一直都講打擊五毛冇問題
但係呢套唔單止冇效只會令個問題惡化,原因已經講左好多次,冇需要再重覆

我都有朋友覺得時事台好on9所以少上連登
咁我係咪又可以叫連狗整個標籤CCtoy制度呢?
我拎唔拎到套新野都唔會改變你個套行唔通既事實
我就係諗唔到,但我唔會比山埃貼士

你覺得你個套有用,我叫你勇敢啲負起責任,做一個新連登出黎,又有咩問題呢?
講咗好多次,唔行標籤無問題,咪連仔增加人手禁五毛囉。
D方案唔係每個都一定要行架。
可以淨係增人手禁五毛架。
你又話干預管理嘛。
你點知連狗冇做野?
612到而家佢已經做好多野

唔係佢唔跟你個套=唔做野
好似有人話要強制登出,根本戇鳩,連狗出左幾次post解釋原因係咩仍然不停有人逼佢做,唔理呢啲人係好撚合理。

你地啲自我中心思維真係要戒
咁你覺得夠唔夠打擊五毛?
你又要逼我重覆開支問題
然後又入個死胡同度
有p牌,有封鎖功能,有人自製五毛list

明明已經有好多alternative 野會員可以自己自發做

你係要逼連狗dup code整一樣擺明冇用既野

重有唔係咩都用增加人手就可以解決,廿一世紀唔好咁撚廢老思維
YouTube都唔係逐條片睇黎審查
你呢個問題好多餘,冇野係完美永遠有進步空間

我一直指出既係你個方法冇撚用同好心做壞事
呢個我唔知前因後果我唔評論
同埋你唔係回應我講既野
坦白講,我話知連仔跟唔跟。
用戶唔滿意用戶體驗先會屌連仔。
做咗好多嘢? Who cares? 大家只睇成效。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞