連尼住肯搞五毛未?屌你老母,淨係諗賺廣告錢(3)

511 回覆
67 Like 49 Dislike
係呀,明既,冇人需要為佢諗
你咪屌
我都一樣可以屌你on9
佢亦一樣覺得你on9然後由你慢慢屌
講開支? WHAT?
有p牌,有封鎖功能,有人自製五毛list <——都唔係新野。你又話做咗好多野。

連仔有心請人打擊五毛,你擔心無人課金?(自己諗下點安全課金仲好)

我都話,你認為連登好好唔使再做乜,廢老。

講youtube? 因為人地做得差,所以我無問題。根本係支那思維。
如果佢淨係serve你一個你咪可以咁屌
如果你覺得你既野係first priority ,高過其他管理事項咪合理
全部都理解有問題

講開支? WHAT?
係喎,唔記得你覺得增加人手請人唔洗錢添,我錯

我話612以黎連狗做左好多野,冇話係新野,更冇話我已經列哂出黎弱智

連仔有心請人打擊五毛,你擔心無人課金?
空口講白話駁都廢事

從來冇話連登好好唔使改,不停打稻草人正正係我睇你唔起既原因。

我係話而家審查唔係人手用肉眼逐個check
可以用AI輔助,你完全捉錯用神,所以你覺得我謾罵你但其實你真係好撚弱智
有幾多人唔滿意,自己睇啦。都唔係第一日
**
老實講,真係對連登好失望
https://lih.kg/aKzRFEU
即係有bam,但唔係用你心目中既速度同原因bam所以係冇做野

咁你鍾意啦
我冇興趣呢方面既討論
冇人奉旨要照顧哂你感受
除非你係話事人
我都好不滿你班CCtoy 咁撚柒
但我會用少上時事台黎解決而唔係當自己大佬點連狗做呢樣個樣
是但你啦
又話要請人先做到,又話無錢。教埋你叫人課金又比EXCUSE

又話做好多野,但仲係咁差。

正廢物。無執行力。

我會繼續日日屌。唔滿意叫連仔BAN咗我囉。但係言論自由喎。
我冇咁講
咪學你老死打稻草人

我一直以黎既重點都係講代他們走下去個方案唔work
叫你地再諗過
係咁多
點解一個冇錢收購,又冇技術起新壇,日日推post叫春既人有資格話連狗冇執行力

根本冇人阻你日日屌
我建議時事台精英按照佢地心目中既理想建立新討論區取代連登

可惜你老死一聽到要自己出錢出力就唔高興
咪講咗,如果覺得個個方案行唔通,
咪增加人手打擊五毛囉。
你又話無錢。
無錢咪籌囉。
又唔想做。
咪叫連仔自己諗其他方案囉,又淨係覺得BAN人行得通。

連仔正廢物。
下?你地提議增加人手唔係你地幫手籌?
咁我提議你搞革命推翻港共,不過點推你自己諗啦
明喇。
問:如何改善連登
答:取代連登啦
正如高登時事台問題就係用連登黎取代

有何不可
點解唔得?講黎聽下
我同意呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞