連尼住肯搞五毛未?屌你老母,淨係諗賺廣告錢(3)

511 回覆
67 Like 49 Dislike
首先要有人做,同埋機制真係要完善,出左可以叫連狗食屎
如果香港有流亡議會同主權基金,一定要做個新 platform 取代連登 連狗仆街啦
整多個平台都係好。

仲話言論自由唔禁五毛,極度左膠。
連狗的確係差。做嘢根本唔係香港速度
保護啲"畀獨裁政權得益"嘅人, 嚟保護言論自由?
撐五毛,咪就係80億維穩費的得益者之一。
魯柒死左無人推 POST
連仔ban咗魯柒,我應承暫時唔屌連尼住七日
樓豬可唔可以講下你點知一個人係唔係五毛?
你見到佢收錢定係你就係中共出糧比佢個位官員?
人地發表支持中共嘅言論就係五毛?
人地講啲嘢稍為唔啱你地cctoy班弱智仔聽就係五毛?
咁撚鐘意回音壁點解唔自己開返個論壇圍爐?
唔好諗住話我係5毛然後屌我 叫我死全家就算
我想你地reason下我
問題癥結,不在於邊個係五毛。問題重點,係禁五毛制度模糊
搞笑咩 你連邊個係犯都未知就想罰人?
連續體謬誤(英語:continuum fallacy),又稱劃界謬誤(英語:line drawing fallacy)、禿子謬誤(英語:bald man fallacy)、灰色地帶謬誤(英語:fallacy of grey)、堆垛悖論(英語:sorites paradox),係宣稱由於無法精確定義某些關鍵概念,因而某些概念、論點是無用、無意義的。一種常見形式是宣稱由於我們無法在X和非X之間劃出明確的界限,因此X的概念是無意義的。
唔好諗住打稻草人,話咩“唔啱聽就五毛”

連住尼,五毛猖獗,新增逐客令
https://lih.kg/gGfHpT
貼啲學術嘢出黎托咩
你都係答我唔到點樣確定一個會員係五毛
人地波台班傻仔撚下你地cctoy
又話人五毛
幾撚搞笑
你講錯嘢, 有問題, 就係人都可以指出
你係有打稻草人, 你係有用人身攻擊, 你係有用劃界謬誤. 邊忽話錯你

而且點定義, 一樣答咗你. 畀埋link 你都仲喺度問"你都係答我唔到點樣確定一個會員係五毛", 即係你喺度選擇性失明啦. 詭辯完未?
你話"我想你地reason下我" 但又用詭辯法, 咁係咩玩法?
push
[戇鳩警報器: 黃世澤 | martin oei | 交加街38號 ] 警世 黃世澤係令大家用唔到BNO移民既始作俑者
https://lih.kg/2423877
而家係邊個確定咩人係五毛?
又係你件垃圾呀 我預左寫叫人走佬 post 會有人抹黑我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞