[屠龍義士]死肥婆有男朋友仲走去做雞[4]

1001 回覆
672 Like 8 Dislike
[quote]

事源:
原post主Stopexpecting喺ig見到有肥婆做ptgf,認為如果要叫ptgf點解唔搵靚女,要搵肥婆?百思不得其解之下,開post睇吓各人意見。

眾人見到160cm 68kg嘅肥婆都可以接到客,紛紛到ig睇下有冇其肉照,睇下佢何得何能。

結果睇完之後眾人均表示「不了」、「洗眼」、「邊撚度kawaii」。

從ig照片中更睇得出肥婆港女貪錢性格。

更做雞做到串過馬撚。

眾人不值肥婆做雞仲要咁串,進行人肉起底,發現肥婆正身ig(ID yan_11_7_)竟follow咗ptgf ig!裡面有相同嘅pandora紙袋圖片。

肥婆真面目終於揭開。

各人對肥婆正身ig進行大搜索,發現肥婆名叫鄧欣怡 Bonnie Tang,更原來有男朋友──小李!

所有人皆認為肥婆背男朋友做雞行為簡直天理不容,於是於ig告知小李。

小李知道後立即與肥婆分手。肥婆更承認自己「做了沒面見人的事情」。

肥婆為咗箍煲,竟然諗到用食Panadol嚟自殺,要脅小李唔好分手,網民表示荒謬,更恥笑佢應該食家庭裝麥提莎。肥婆更於出post後自己覆自己「唔好啊」,明顯地用錯自己帳號扮小李哀求自己,網民無一不啼笑皆非。

肥婆尋死後更賴死喺小李屋企唔肯走。最後小李為咗打發件肥婆離開,提出一個月冷靜期。第二日肥婆竟然話問心無愧、自己冇做過ptgf、係俾人陷害,更話自己做咗網紅挑釁網民。

點解成日都冇人肯開po
搞到我用手機開
新POST 留名
[member]溝新仔繼續send 做雞整合相過去[member]
小李
點解連佢都有人想食

好恐怖
好齊全既整合
好齊全既整合

快啲推返上熱門
新post留名
幫推
小李 我唔介意做你女朋友
原來#1未出晒

網民列出一系列證據證明肥婆就係隻雞。原post主更澄清不認識肥婆,並唔係肥婆所講原post主係同朋友鬧咗交所以原post主做咁多野誣衊佢。

肥婆更用晦氣說話指小李同其他女仔聊得開心,企圖將分手的錯卸落小李身上。

最新發展:
小李已更換社交網站頭像,除下與肥婆合照。

屌點解佢都咁撚多仔
我就乜都無
原來#1未出晒

網民列出一系列證據證明肥婆就係隻雞。原post主更澄清不認識肥婆,並唔係肥婆所講原post主係同朋友鬧咗交所以原post主做咁多野誣衊佢。

肥婆更用晦氣說話指小李同其他女仔聊得開心,企圖將分手的錯卸落小李身上。

最新發展:
小李已更換社交網站頭像,除下與肥婆合照。

屌點解佢都咁撚多仔
我就乜都無

小李需要你。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞