[屠龍義士]死肥婆有男朋友仲走去做雞[4]

1001 回覆
672 Like 8 Dislike
小李終於逃出火坑
推一推
點解肥婆又有仔溝
食咁肥膩做乜鳩
push
有冇IG
利申勇士

哈比人?

佢條新仔?

小李嚟
好嘔
重新寫過。

本故事改篇自小李與鄧欣怡的故事,與真實人物無關。

《肥西竟是雞》

小李,22歲,身高155cm,因為身材矮小,做人冇乜自信,甚至自卑,從來都冇拍過拖就完結咗校園生涯。自細都俾阿媽話佢唔長肉嘅小李,一直好想自己變得高大一啲,覺得大大份先吸引、先可以溝到女。因為咁,小李抑壓得對於魁梧身軀,都有一種特別嘅愛慕。

2016年11月7日,晴。

「喂,小李,我地今晚去唱K呀,嚟唔嚟呀?」電話另一端嘅阿輝問著。
「無...無端端做咩約唱K嘅?」小李問。
「冇呀,阿詩話有個friend生日搞唱K,不過唔夠人,咪搵下有冇人去囉。出嚟啦,費事阿詩嬲我幫唔到手。」阿輝拜託語氣問道。
「哦...好啦。今晚幾點邊度呀?」小李一如以往,冇乜所謂地答應。
「八點,屯門新墟Neway呀!唱到十二點後。」阿輝歡喜地答。
「好啦。今晚見。」

小李夜晚七點十已經去到新墟Neway,等咗三個字先見到阿輝同阿詩嚟。

「得你地嘅?其他人呢?入咗去嗱?」小李問。
「仲有主角未到呀,得我地四個人咋。佢係咁㗎,例遲半個鐘,我地開住房唱住等啦。」阿詩邊拉住阿輝行入去邊答。
「唔係話慶祝生日咩?得四個人嘅...」小李細聲問。
「阿詩話佢個friend冇乜朋友㗎喎...是但啦。」阿輝無奈地答。

「🎶不要低頭,光環會掉下來。你是...」
【呯!】K房門被龐然大物撞開。

(待續)

more
仲有

身高155 係真唔係

btw thanks baby
仆街啦臭雞
香港地真係痴撚線, 大佬咁撚樣嘅貨色咁撚樣嘅樣貌,咁都可以做雞仲要貴嗰隻ptgf

真係好撚心啦,你睇下自己嘅男朋友幾錫你你做啲咁嘅嘢,對唔撚對得住佢啊,仲要話自己冇做過個下先勁

想你老母 臭雞

btw thanks baby

突破盲腸 佢就係新仔
香港地真係痴撚線, 大佬咁撚樣嘅貨色咁撚樣嘅樣貌,咁都可以做雞仲要貴嗰隻ptgf

真係好撚心啦,你睇下自己嘅男朋友幾錫你你做啲咁嘅嘢,對唔撚對得住佢啊,仲要話自己冇做過個下先勁

咪臭係 做雞仲咁串 真係何來既自信 仲要有哥哥肯比錢 真係on9
屌你老母,好撚噁心
肥撚到,拎上山夠食三個月
支持山西老母雞上來踢爆連登的抹黑
實踐係檢驗真理嘅唯一方法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞