[屠龍義士]死肥婆有男朋友仲走去做雞[4]

1001 回覆
672 Like 8 Dislike
150lb 嘅雞邊個會上

黐撚線

仆街,看心?佢唔撚係以為冇外在美就=有外在美下話,佢係連心都冇

屌 第一張第一眼重以為條女係佢 諗緊點解可以p得咁好
小李:“你住邊㗎?” 4:58PM
Bonnie:“洪水桥呀,你呢?” 4:59PM
小李:“我住天水圍。” 5:01PM
Bonnie:“好近😂” 5:01PM
小李:“我地不如去屯門行下呀,約你六點半屯門市廣場等好嗎?” 5:03PM
Bonnie:“👌🏻👌🏻👌🏻” 5:03PM

2016年11月8日晚上6點25分

小李喺約定時間早五分鐘,已經到咗屯門巿廣場見面地點。揹住淺藍色背囊,身穿白色T-shirt、黑色短褲,活像一個企喺學校門口等待家長接放學嘅小朋友。小李專登搵咗一件印有「Mr. Try」卡通人物同字樣嘅T-shirt,希望鄧欣怡知道佢係一個勇於嘗試、敢「打大佬」嘅男仔。

2016年11月8日晚上6點55分

「喂喂!你到咗嗱?呼呼...好熱呀!」鄧欣怡一邊呻熱一邊走近,明明已經係有啲涼意嘅入秋時分。鄧欣怡一身黑色T-shirt短褲,吝嗇地隱藏自己嘅身形。
「你抹下汗先啦!」小李細心地喺背囊拎出紙巾遞上。
「唔該,呼呼...」鄧欣怡喘氣一邊接過紙巾。
「我地周圍行下咯!」小李建議起行。

小李同鄧欣怡喺屯門市廣場逛過時裝店、運動鋪、Aeon超級市場...「呢件衫靚唔靚呀?」「你睇吓隻襪係豬樣㗎,哈哈哈...」「哇,好大個菠蘿呀!」兩人嘻嘻哈哈過了一個黃昏。

晚上8點30分

「好肚餓呀,不如去食野咯?」鄧欣怡摸著肚子說。
「好呀,你想食咩呀?」小李答。
「不如食麥當勞吖,我想試嗰個蘋果安格斯包呀!」鄧欣怡一副為食相提議。
「好呀,去吖!」小李提供佢嘅標準答案。

兩人去到麥當勞。

「唔該一個嗰個美式蘋果乜鬼漢堡餐,飲雪碧少冰,加多個豬扭蛋,蘋果批,四隻脆香雞翼要全翼,喺度食。唔該俾幾包茄汁同泰式辣醬。小李,你食咩呀?」鄧欣怡搶住點餐。
「唔該,一個三號餐飲可樂。」小李點餐後,用八達通嘟咗$96。
「我去搵位先,你等吖!」鄧欣怡轉身就走開收銀處。

八分鐘後,小李捧著裝得滿滿嘅餐盤,周圍尋找鄧欣怡嘅位置。
「小李,呢邊呀!呢邊呀!」鄧欣怡一邊揮手一邊大聲叫喊。
「等我試下個蘋果包先!」小李先啱啱放低啲食物,鄧欣怡已經一手拎起盒包。

小李望住鄧欣怡食完一啖又食一啖嘅樣,覺得好吸引。雖然之前唱K已經同鄧欣怡一齊食過晚飯,不過麥當勞燈光猛啲可以高清近距離睇真啲。【卜通卜通卜通】小李從未見過咁豪邁嘅女仔,覺得眼前係從未見過最美麗嘅風景,心裡有不自覺嘅興奮。

小李此刻確定心裡面甜甜嘅感覺就係戀愛。

「我...我...好似...鍾意咗你...」小李怕醜細細聲講。
「咩話?聽唔到呀,大聲啲啦!」鄧欣怡大口食住薯條回答。
「我鍾意咗你...」小李吞口水後重覆再講。「吓?......你講真㗎?」鄧欣怡放低薯條一面驚訝。
「係...係呀...」小李心跳得好快,開始想縮沙。
「吓,好突然呀......我想要啲時間呀,今晚先答你呀。」鄧欣怡冷靜地回答。

晚飯後,二人往輕鐵同巴士站走去準備回家。

「我地合照吖!」鄧欣怡sweet tone說。
「哦...好,好呀...」小李回答。
【咔嚓】
「今日好多謝你陪我玩咗一日呀,今晚睇我IG吖!ID係yan_11_7_。好啦拜拜!」鄧欣怡甜笑著說。
「好呀,拜拜!」小李帶期待但仍高興地揮手。

分別後,鄧欣怡轉個街口往巴士站走去。
『哈哈哈哈,吖!!!哇!!開心死我啦,佢真係鍾意我呀!!好靚仔吖佢!!!我係咪發緊夢呀!!!!』鄧欣怡心裡面歡喜若狂尖叫著。

「唔得,我唔可以咁快應承佢,要俾佢知道我呢啲天生麗質嘅美少女,係好多人追㗎!要佢俾時間我考慮下,嘿嘿!」鄧欣怡心裡盤算著。
「等我post合照覆返佢,順便等班friend子羨慕下先!」

(待續)

真係有圖

笑死人
小李:“我地不如去屯門行下呀,約你六點半屯門市廣場等好嗎?” 5:03PM

小李喺約定時間早五分鐘,已經到咗屯門巿廣場見面地點。揹住淺藍色背囊,身穿白色T-shirt、黑色短褲,活像一個企喺學校門口等待家長接放學嘅小朋友。小李專登搵咗一件印有「Mr. Try」卡通人物同字樣嘅T-shirt,希望鄧欣怡知道佢係一個勇於嘗試、敢「打大佬」嘅男仔。

「喂喂!你到咗嗱?呼呼...好熱呀!」鄧欣怡一邊呻熱一邊走近,明明已經係有啲涼意嘅入秋時分。鄧欣怡一身黑色T-shirt短褲,吝嗇地隱藏自己嘅身形。

小李同鄧欣怡喺屯門市廣場逛過時裝店、運動鋪、Aeon超級市場...「呢件衫靚唔靚呀?」「你睇吓隻襪係豬樣㗎,哈哈哈...」「哇,好大個菠蘿呀!」兩人嘻嘻哈哈過了一個黃昏。

晚上8點30分

「不如食麥當勞吖,我想試嗰個蘋果安格斯包呀!」鄧欣怡一副為食相提議。

兩人去到麥當勞。

「唔該一個嗰個美式蘋果乜鬼漢堡餐,飲雪碧少冰,加多個豬扭蛋,蘋果批,四隻脆香雞翼要全翼,喺度食。唔該俾幾包茄汁同泰式辣醬。小李,你食咩呀?」鄧欣怡搶住點餐。
「唔該,一個三號餐飲可樂。」小李點餐後,用八達通嘟咗$96。

「等我試下個蘋果包先!」小李先啱啱放低啲食物,鄧欣怡已經一手拎起盒包。

小李望住鄧欣怡食完一啖又食一啖嘅樣,覺得好吸引。雖然之前唱K已經同鄧欣怡一齊食過晚飯,不過麥當勞燈光猛啲可以高清近距離睇真啲。【卜通卜通卜通】小李從未見過咁豪邁嘅女仔,覺得眼前係從未見過最美麗嘅風景,心裡有不自覺嘅興奮。

「我...我...好似...鍾意咗你...」小李怕醜細細聲講。
「我鍾意咗你...」小李吞口水後重覆再講。「吓?......你講真㗎?」鄧欣怡放低薯條一面驚訝。
「吓,好突然呀......我想要啲時間呀,今晚先答你呀。」鄧欣怡冷靜地回答。

【咔嚓】
「今日好多謝你陪我玩咗一日呀,今晚睇我IG吖!ID係yan_11_7_。好啦拜拜!」鄧欣怡甜笑著說。

『哈哈哈哈,吖!!!哇!!開心死我啦,佢真係鍾意我呀!!好靚仔吖佢!!!我係咪發緊夢呀!!!!』鄧欣怡心裡面歡喜若狂尖叫著。

「唔得,我唔可以咁快應承佢,要俾佢知道我呢啲天生麗質嘅美少女,係好多人追㗎!要佢俾時間我考慮下,嘿嘿!」鄧欣怡心裡盤算著。
「等我post合照覆返佢,順便等班friend子羨慕下先!」

(待續)

真係有圖

笑死人

屌 上面篇故
即刻好有畫面
幫小李打格啦
佢好慘㗎啦
下個post要整合咪肥絲嘅故
個故好正
真係有圖架
個故有更新
原來#1未出晒

網民列出一系列證據證明肥婆就係隻雞。原post主更澄清不認識肥婆,並唔係肥婆所講原post主係同朋友鬧咗交所以原post主做咁多野誣衊佢。

肥婆更用晦氣說話指小李同其他女仔聊得開心,企圖將分手的錯卸落小李身上。

最新發展:
小李已更換社交網站頭像,除下與肥婆合照。

屌點解佢都咁撚多仔
我就乜都無

晚上8點30分

兩人去到麥當勞。

【咔嚓】

(待續)

真係有圖

好癲
btw肥婆住天水圍天恆邨架
原來#1未出晒

網民列出一系列證據證明肥婆就係隻雞。原post主更澄清不認識肥婆,並唔係肥婆所講原post主係同朋友鬧咗交所以原post主做咁多野誣衊佢。

肥婆更用晦氣說話指小李同其他女仔聊得開心,企圖將分手的錯卸落小李身上。

最新發展:
小李已更換社交網站頭像,除下與肥婆合照。

屌點解佢都咁撚多仔
我就乜都無

佢咁既款都咁多仔
點解我咩都無
LM
個故好撚正 可唔可以寫多啲
最好寫佢做雞個度 加甜
最好寫佢做雞個度 加甜
最好寫佢做雞個度 加甜

肥婆流出嘅係汗定油定

btw
開頭仲諗住做咩可以開到4 原來肥婆話俾人借刀 笑死人咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞