[屠龍義士]死肥婆有男朋友仲走去做雞[4]

1001 回覆
672 Like 8 Dislike
Pish
Push
睇條肥婆ig,發現佢啲文字寫得唔錯

你一定淨係識睇垃圾mk小說,睇下名著先講野啦

真 用埋啲冇人睇得明嘅比喻叫文筆好
笑撚死
點撚解佢會搵到客 見到都想噁
Push
164天張圖個雙下巴
其實條仔係咪真實存在ig都係條肥婆喺到自己勸自己唔好自殺

利申: 未追前3個post
點撚解佢會搵到客 見到都想噁

自己開分身
肥婆偷食肉都算鳩數
仲要好似你咁撚唔知醜
柯篤尿照下鏡啦
你個豬閪樣想嚇撚死人咩
Panadol 夠唔夠?
唔夠我私人醒多兩排過你
加慎入啦
整個ac出尼自娛 博乜撚?
無人想睇佢做戲呀我屌
我 155 46kg都比人話肥 呢條女 唉屌 無向左走向右走睇

番5P招fd子啦肥西

好肥呀你
我都係肥婆 120cm 99kg 利申收兵

可唔可以帶你入gym做squat
條仔係咪作出嚟架

真係好好笑
「屌!我老豆頭先猛咁屌柒我吹完頭唔擺好個風筒!都黐撚線!...」龐然大物一路鬧一路行入K房,往阿詩旁邊坐低。
「唔好咁燥啦。我嚟介紹,嗱阿輝我男朋友你識㗎啦?呢個係小李,阿輝個friend嚟。」阿詩指手畫腳咁講。
「喂,你地好,我叫欣怡呀。頭先真係好嬲,唉唔講喇,唱K先。我插播你地唔介意㗎嘛?」龐然大物已經一邊撳緊個遙控插播一邊講。
「唔...唔介意...」小李口窒窒回應。

「🎶矛盾只因深愛著,你知嗎......」
「🎶無懼世事變改,還是越南越愛,吖係越難呀,唱撚錯,哈哈哈哈...」

搶咪不停插播嘅呢位龐然大物叫做鄧欣怡,英文名Bonnie,身高160cm,體重68kg,BMI 26.5,屬於中度肥胖。不過鄧欣怡自稱佢唔係肥,只係骨重同埋有少少水腫。

「我地去拎嘢食咯!」阿詩拉住阿輝。
「🎶匆匆歲月,絲絲愛情,戀不到......幫我拎多啲雞翼呀!......🎶二人又再見了...」鄧欣怡一路唱一路嗌住阿詩。

阿詩同阿輝離開K房去拎K buffet食物,K房只剩底小李同鄧欣怡兩人。

(待續)

CLS 有故
點解仲可以有新仔
新post再lm
點解仲可以有新仔

🤔原來肥都好有市場
個故幾好睇
🤔原來肥都好有市場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞