[屠龍義士]死肥婆有男朋友仲走去做雞[4]

1001 回覆
672 Like 8 Dislike

突破盲腸 佢就係新仔

前面都有講佢用錯AC自己回自己啦 呢個話唔埋係佢搵D台仔 日本仔相整GE假AC 女版奸奸事件

屌 又黎
等等又唔記得換ac

btw thanks baby

突破盲腸 佢就係新仔

似係一個幾好樣嘅mk仔
香港啲男仔係咪真係餓到咁 乜都擺得入口

屌,張相勁多年前已經見過 好似係當時好紅嘅一個mk仔
我覺得呢個ac係肥婆嘅分身
屌舊肥婆真係好撚蠢
留名!笑撚到仆街
小李唔好信佢呀!突登激返你返黎乍
笑到

佢重要btw thanks baby😘

點解肥雞咁撚蠢架,個腦漏咗喺老母個肚度
幾時再出故
笑到
女版奸奸

前面都有講佢用錯AC自己回自己啦 呢個話唔埋係佢搵D台仔 日本仔相整GE假AC 女版奸奸事件

屌 又黎
等等又唔記得換ac

柒爆
幾多打美極
肥閪真係好撚柒
各種欣宜
7到唔敢睇,媽呀!係咪有妄想症

點解肥雞咁撚蠢架,個腦漏咗喺老母個肚度

屌你老母
push
小李真係好撚慘
屌肥婆點會有仔 我唔信!
小李係咪佢親戚黎咖
「屌!我老豆頭先猛咁屌柒我吹完頭唔擺好個風筒!都黐撚線!...」龐然大物一路鬧一路行入K房,往阿詩旁邊坐低。
「唔好咁燥啦。我嚟介紹,嗱阿輝我男朋友你識㗎啦?呢個係小李,阿輝個friend嚟。」阿詩指手畫腳咁講。
「喂,你地好,我叫欣怡呀。頭先真係好嬲,唉唔講喇,唱K先。我插播你地唔介意㗎嘛?」龐然大物已經一邊撳緊個遙控插播一邊講。
「唔...唔介意...」小李口窒窒回應。

「🎶矛盾只因深愛著,你知嗎......」
「🎶無懼世事變改,還是越南越愛,吖係越難呀,唱撚錯,哈哈哈哈...」

搶咪不停插播嘅呢位龐然大物叫做鄧欣怡,英文名Bonnie,身高160cm,體重68kg,BMI 26.5,屬於中度肥胖。不過鄧欣怡自稱佢唔係肥,只係骨重同埋有少少水腫。

「我地去拎嘢食咯!」阿詩拉住阿輝。
「🎶匆匆歲月,絲絲愛情,戀不到......幫我拎多啲雞翼呀!......🎶二人又再見了...」鄧欣怡一路唱一路嗌住阿詩。

阿詩同阿輝離開K房去拎K buffet食物,K房只剩底小李同鄧欣怡兩人。

(待續)

快啲出故
「屌!我老豆頭先猛咁屌柒我吹完頭唔擺好個風筒!都黐撚線!...」龐然大物一路鬧一路行入K房,往阿詩旁邊坐低。
「唔好咁燥啦。我嚟介紹,嗱阿輝我男朋友你識㗎啦?呢個係小李,阿輝個friend嚟。」阿詩指手畫腳咁講。
「喂,你地好,我叫欣怡呀。頭先真係好嬲,唉唔講喇,唱K先。我插播你地唔介意㗎嘛?」龐然大物已經一邊撳緊個遙控插播一邊講。
「唔...唔介意...」小李口窒窒回應。

「🎶矛盾只因深愛著,你知嗎......」
「🎶無懼世事變改,還是越南越愛,吖係越難呀,唱撚錯,哈哈哈哈...」

搶咪不停插播嘅呢位龐然大物叫做鄧欣怡,英文名Bonnie,身高160cm,體重68kg,BMI 26.5,屬於中度肥胖。不過鄧欣怡自稱佢唔係肥,只係骨重同埋有少少水腫。

「我地去拎嘢食咯!」阿詩拉住阿輝。
「🎶匆匆歲月,絲絲愛情,戀不到......幫我拎多啲雞翼呀!......🎶二人又再見了...」鄧欣怡一路唱一路嗌住阿詩。

阿詩同阿輝離開K房去拎K buffet食物,K房只剩底小李同鄧欣怡兩人。

(待續)

快啲出故

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞