[屠龍義士]死肥婆有男朋友仲走去做雞[4]

1001 回覆
672 Like 8 Dislike
冇更新啦?

*塞撚著咗個腦
推到有故

*塞撚著咗個腦

*塞撚著咗個腦

*塞撚著咗個腦

*塞撚著咗個腦

冇更新啦?

更新?
肥西臭G

肥西臭G
PUSH
點解香港班男仔 連依啲咁低劣既女仔都肯食
依家係咪有波就大晒有波就鳩衝

你地班仆街佬 女仔做雞故然係衰 但你地班仆街都要帶眼叫雞 唔好助長啲劣品雞長做長有啦

真係咩人就有咩朋友 有晒證據證明鄧雞賣身 佢啲朋友都可以撐 咁又係死雞撐飯蓋依句真係岩既 做雞緊係死撐自己唔係雞啦 真係有人同你撞晒啲gel甲款架 真係有人同你撞鞋架 人地係屈你推你做網紅呀嘛

你想做網紅都要笑三聲啦 你睇下你對死魚眼 豬膽鼻 喇叭嘴 波又生粒粒,又肥又臭又柒都可以做網紅,你係咪應該還神多謝先人庇佑你一夜間紅左。

人做雞你做雞 做到咁厚面皮,你發唔發覺自己好污糟好噁心?成日扮可憐,你邊忽可憐先?為左湯藥費就可以賣身?但你似係貪慕虛榮囉,下下叫人買野比你?乜你唔係以湯藥費為先咩?幾時變左買名牌呀?鄧雞 做人唔好咁貪心喎。呀sorry唔記得你窮添 但終於貪字得個貧 你貪貪埋又點啫?你對豬手都襯唔起啲首飾啦,加上你又唔係靚女 無人會留意你戴乜囉。如果你想成身名牌黎突顯自己既存在感,sorry豬閪永遠係豬閪,永遠無人留意。

啲雞蟲係對你好呀,但背後大把人笑你。多謝你唔介意又唔知醜,我地先可以有依啲娛樂黎笑下你地。

鄧雞 如果你有留意開依個po希望你快啲生性

唔好再害其他男仔啦,你諗下將來自己做媽媽,仔女問你返過咩工,唔通你答:媽咪做過雞架,又易做又賺到好多錢。
咁仔女步你後塵賣身賺錢唔通你又覺okay咩?! 我都明依個年代做雞更易,但原來做雞既門檻可以低成咁真係不堪設想,你到底有無照過塊鏡,定係你屋企窮到無鏡,你個樣真係好撚柒鳩豬閪。

做雞都可以做到咁自豪你都係第一個,你豆老母見到你做雞都唔知點算,希望你接客會接中你老豆。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞