[屠龍義士]死肥婆有男朋友仲走去做雞[4]

1001 回覆
672 Like 8 Dislike
唔好俾佢停
推撚爆佢
呢啲咁嘅女送上門除埋衫貼埋錢無唔屌啦
竟然重會有客咁撚重口味
竟然重會有客咁撚重口味

4個客囉屌 鳩痕㩒鐘仔7日鮮都高質過佢啦,橫惦都係屌支拿種之嘛
竟然重會有客咁撚重口味

4個客囉屌 鳩痕㩒鐘仔7日鮮都高質過佢啦,橫惦都係屌支拿種之嘛

話你呀bonnie tang 小新眉核突墨豬閪鼻生鬚壽星公柒額 人又肥又冇波 皮膚又差 手指又鳳爪發晒水咁。 背著小李做雞,重唔撚認,又話我哋屈鳩你條臭閪。
Pish
竟然重會有客咁撚重口味

話你呀bonnie tang 小新眉核突墨豬閪鼻生鬚壽星公柒額 人又肥又冇波 皮膚又差 手指又鳳爪發晒水咁。 背著小李做雞,重唔撚認,又話我哋屈鳩你條臭閪。

開分身扮有新仔呢
「蛋糕嚟喇!蛋糕嚟喇!」鄧欣怡捧住兩碟甜品撞開K房門。
「🎶Happy birthday to you. Happy birthday to you. Happy birthday to Bonnie. Happy birthday to you. 」一打開門,阿詩同阿輝已經拎住份禮物唱著生日歌。
「Bonnie,生日快樂。呢份禮物係我地送俾你㗎!」阿詩遞上禮物。
「生日快樂。」小李跟著說。
「哇,多謝你地呀!好開心呀!咁重嘅!我可唔可以而家拆呀?」鄧欣怡笑到笑牙唔見眼咁拎住份禮物秤下秤下。
「更係可以啦!」阿詩答。
鄧欣怡急不及待拆開禮物。
「吓,洗頭水......」鄧欣怡面色一沉。
「係呀,嗰日同你行街,你話想試下轉用Lux Super Rich嘛,咁我咪買俾你囉!用完啲頭髮實好似我咁滑喇!」阿詩真誠地答著。
「多...多謝晒...」鄧欣怡苦笑著說,「咦,下面仲有盒咩嚟㗎?」
鄧欣怡一拎出嚟,係一盒岡本OK 0.03安全套。
「吓......咩料?」鄧欣怡O嘴問。
「係阿輝加落去㗎!都叫佢唔好㗎啦!」阿詩作狀藐住阿輝。
「哈哈,慶祝你18歲成年呀嘛,快啲搵人同你用咗佢咪真正大個女囉!哈哈哈...」阿輝奸笑著。
『挑,你又知我未用過!』鄧欣怡心想
「妖你,講埋啲衰嘢。」口裡卻扮尷尬。

「好啦,我地食蛋糕咯!」阿詩打圓場說。
「兩個梳乎厘都係我㗎!你地唔准食呀下!」【㗩㗩㗩...】鄧欣怡狼吞虎嚥著。
「淨係小李可以食一啖,嚟吖!」鄧欣怡潷住一羹梳乎厘放喺小李嘴前。
【卜通】小李被鄧欣怡突如其來嘅舉動嚇親,心裡卜卜跳。
「啊嗯」小李食眼前嗰羹梳乎厘。覺得好甜。
「點呀?好冇味呀?」鄧欣怡問。
「好,好好味呀...」小李面紅地回答。

「喂,我地影相吖!」鄧欣怡提議,「一、二、三...」【咔嚓】「喂阿輝,望鏡頭呀唔係望個mon呀,低能仔!再嚟。」【咔嚓】

「小李,你Facebook係咩呀?啱啱啲相tag埋你呀。」鄧欣怡問。
「啊...你search Siu Lee呀。S-I-U L-E-E。」小李答。
「有喇。搞掂,add咗。」鄧欣怡說。
「accept咗。」小李按住手機答。
「俾埋你電話我吖,下次再一齊玩。」鄧欣怡問。
「哦,9XXXXXXX。」小李答。
「Save咗,我打俾你先,你唔好接。」鄧欣怡望住畫面。
【🔔】「Save好。」小李說。

2016年11月8日,凌晨一點。

「好喇,多謝大家!拜拜!」鄧欣怡笑著說。
「拜拜!」「拜拜!」「再見!」

經過一晚生日K party嘅狂歡過後,小李一直忘記唔到鄧欣怡大叫大笑嘅樣子。讀書時從來都未遇過咁唔顧儀態、咁大癲大肺、咁真嘅女仔。小李覺得自己戀愛了,成晚囉囉攣瞓唔著。

(待續)
「🎶Happy birthday to you. Happy birthday to you. Happy birthday to Bonnie. Happy birthday to you. 」一打開門,阿詩同阿輝已經拎住份禮物唱著生日歌。
「Bonnie,生日快樂。呢份禮物係我地送俾你㗎!」阿詩遞上禮物。
「哇,多謝你地呀!好開心呀!咁重嘅!我可唔可以而家拆呀?」鄧欣怡笑到笑牙唔見眼咁拎住份禮物秤下秤下。
「係呀,嗰日同你行街,你話想試下轉用Lux Super Rich嘛,咁我咪買俾你囉!用完啲頭髮實好似我咁滑喇!」阿詩真誠地答著。
「多...多謝晒...」鄧欣怡苦笑著說,「咦,下面仲有盒咩嚟㗎?」
「哈哈,慶祝你18歲成年呀嘛,快啲搵人同你用咗佢咪真正大個女囉!哈哈哈...」阿輝奸笑著。

「兩個梳乎厘都係我㗎!你地唔准食呀下!」【㗩㗩㗩...】鄧欣怡狼吞虎嚥著。
「淨係小李可以食一啖,嚟吖!」鄧欣怡潷住一羹梳乎厘放喺小李嘴前。

「喂,我地影相吖!」鄧欣怡提議,「一、二、三...」【咔嚓】「喂阿輝,望鏡頭呀唔係望個mon呀,低能仔!再嚟。」【咔嚓】

「小李,你Facebook係咩呀?啱啱啲相tag埋你呀。」鄧欣怡問。
「啊...你search Siu Lee呀。S-I-U L-E-E。」小李答。

經過一晚生日K party嘅狂歡過後,小李一直忘記唔到鄧欣怡大叫大笑嘅樣子。讀書時從來都未遇過咁唔顧儀態、咁大癲大肺、咁真嘅女仔。小李覺得自己戀愛了,成晚囉囉攣瞓唔著。

(待續)

你加甜就話你叻仆街
小李 我唔介意做你女朋友

我都唔介意做你男朋友
dui
屌啲肥婆真係特別仆街
個故仲有冇update
推啊!唔好比個po沉
推呀 唔好比佢停呀

(待續)

你加甜就話你叻仆街

諗起個波起粒粒同佢個柒樣我想嘔呀。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞