《Apex Legend》討論區 #24

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
咪臭係 apex節奏快啫 都唔係快到咁啊

如果場上有12隊或以上 你唔係秒咗對面嘅話 唔洗一分鐘下隊就嚟
呢個圖真係third party得太誇張 一打就會比人聽到之後456隊黎third party 打完一隊即刻有第二隊 好癲
我反而覺得olym 太闊
搵人好辛苦
同埋我唔熟個圖瘋狂盪失路
我廢鑽黎,上面堆野有錯唔奇
再加上 辛烷buff完多人玩 黎得仲快
新圖玩得好舒服 趕路易 物資多 玩到個人好放鬆
睇你想唔想打交喇
olym有幾個熱門位係多人跳
佢d點夠大 就算你想龜跳遠d 都唔會窮
olym都多黃雀但起碼唔會咁快到
同埋唔洗見到毒佬先
agger每日一屌,仲要愈改愈垃圾
可能我自己已經慣左係槍林彈雨下生存
王者峽谷就算今季我都覺得⋯⋯
好輕鬆
我無用過
不過我買左第三廠手掣
你可以考慮買SONY原廠背制 plug落去
咁你就可以拇指唔駛郁都跳到
我都覺得已經算易玩 只要你個心諗住執甲執電就走人 就可以
同S5既KC比既話
S8我係悠閒行街
S5就提心吊膽
https://discord.gg/MGbz6Pv66Z
Apex League HK PC discord
唔知點解覺得而家ng高資源好難玩
同你一樣成日落地都好臭手
想上分建議坡服
我今日打左成日都係撞得兩三次外掛
單排真係好痛苦 啲人成日覺得自己槍法好好
同其他ching一樣都係果句 單排以自己利益優先 唔好打算配合 可以賣即賣
基本上d路人都係只識衝唔識退
3rd party 都算
峽谷有好撚多位去左最低層就上唔返去
S8 日日打都唔明個圖 又係卡白金4
that's why u need horizon n octane
你講個啲位最好有佢地先好去
同埋rotate個陣,一係搶,一係避開唔好俾個啲位既人射到
同埋呢個圖好舊,佢改得個少少
由day 1開始玩個啲真係好熟
琴晚有場單排
對面推緊埋黎
兩條友on99企係d白給位
我ping哂要退佢地唔走
我果斷放生 然後佢地話我noob跟住afk
最後我自己龜到第4
白金4 升白金3果陣最少有5場係呢d隊友
上左白金3 排d人開始正常少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞