《Apex Legend》討論區 #24

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
同戰隊💓
排親都係d好鍾意同人正面對槍ge隊友,你有信心贏我無說話好講
但見親都係對面3個都良好狀態下永遠有自己友都係9衝上去
望見佢條血就瞬間蒸發
一係就對面明明有cover位但自己就跑出裸體咁比人射down
上面段野個巴打就似係你講嗰d 假設你支sniper射幾野真係中左push上去梗係正路 一槍狙起碼拉兩個細電先回滿 sniper個位仲可以掉grenade或者再狙比壓力對方唔可以隨便走出掩體圍push緊嗰隻
下下要辣低左一個先push 人地見到你炸都會位移啦 呢個時候用炸迫到人出掩體 隻sniper做唔到野唔知係邊個問題呢
屌其實隻game係我唔識玩定係多數人唔識玩
仆街完全唔明點解次次打交都一定要rush
明明好多場合 用狙同grenade就可以低風險搞掂
d隊友鋪鋪都遠射幾野之後就rush
對面隊就企響掩體後面 拉滿甲開定鏡等我地沖過去
個個都係咁架wo 街場又好 自己d friend又係咁
起碼都炸低一個之後先rush啦
鋪鋪都一隊都打唔贏 仲覺得唔係自己問題
係阿你最撚勁啦 3個射你1個都可以換1個擊倒
屌喇星你射得準 最撚勁係你喇
屌真係嬲
因為打交唔rush收唔到頭
你狙down完1個都係要rush 有優勢rush都合理

對面隊就企響掩體後面 拉滿甲開定鏡等我地沖過去
rush果陣冇用grenade? 有grenade仲點會架到你槍
我個情況就調轉應該rush個陣經常有個隊友係後面晤知camp咩
上面段野個巴打就似係你講嗰d 假設支sniper射幾野真係中左push上去梗係正路 一槍狙起碼拉兩個細電先回滿 sniper個位仲可以掉grenade或者再狙比壓力對方唔可以隨便走出掩體圍push緊嗰隻
下下要辣低左一個先push 人地見到你炸都會位移啦 呢個時候用炸迫到人出掩體 隻sniper做唔到野唔知係邊個問題呢

改返用字先 我唔係講緊巴打你

最後打到一粒彈都無
本身應該可以
招人 PS4 rk白金1,2爬鑽
自己用開直布羅陀
上季鑽4想今季更進一步
可開/不開mic
今季個地圖太多人勸交卡住喺白金一好耐
太多人勸交
我鍾意呢句
打打下前後左右都唔同隊死咗都唔知咩事
終於拎返個ps ac ps4有冇人玩
屋入面打毒佬真係好撚on9 卡係屋入面又走唔出去 留係入面又比gas阻住又食傷害
屌你老母日服Ng d人都龜撚到仆街
拎到槌又因為差少少2500而失望

笑撚死一個區 7件紫甲
有無ps4 師兄一齊打
黃金rank
如果單排既而我又feel到隊友係渣渣地
我會直接打字講only third party
呢個圖唔留意附近有無其他隊係99%會有人黃雀
撩交打真係無好處
同埋third party多數打背脊/側腦 嬴面都大好多
突然輸左二百分已經呆呆地
仲要301打到無子彈
空左兩炮kraber辛烷仲唔衝我
點知一衝我就no scope中左
我 不過冇打rank好耐而家仲喺銅打唔打ng
開年食
只要隊友唔係申烷加天際線/亡靈
強攻無好下場
不過我都明好多時係遭遇戰焗打
我只可以話,快打快閃
一疆持耐少少地利差啲個隊實仆街
可以搵定路走
3rd party都要快進快出
唔係就有4th party搵你

第三槍kraber已經個人已經有少少亂
好啊 ng練下槍 我好渣
岩呀
所以pick英真係唔知d人諗乜
我第一pick狗 另外兩個夠膽死新英+生命線
再睇埋兩個個面板
我果斷龜到完場 唔扣分都偷笑
Psn?
hiiilong
成日驚我哋啲甲唔夠打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞