《Apex Legend》討論區 #24

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
Source?
食住花生睇三國大戰
多人玩返又nerf
太激烈無留意到你down左 好彩都贏到
點解唔係nerf 轟哥大先
Cd快到乜咁
咁樣辛烷更加慘
啲buff就個個享
Nerf就自己食 回血nerf左
遲啲仲要空中有聲
跑緊已經有聲
比狗玩
差啲俾頭頂兩隻漁人得利
本身回血嗰個係今個season一開始就實裝
依家已經算delay左 不過空中有聲就真係
新英其實比想像中少人玩
上面隻狗掛住望你 我喺佢面前入彈都未知我喺度 隔離隻肥仔又on99無打我
我得返一滴血 好彩落地又食唔到對面啲毒罐
pc ng-1
path先on9 之前改到唔可以無限上繩 依家又改飛緊有聲
改個本體改廢都算 d共同修改條件硬係間接咁nerf佢
加完CD 之前都加大左hitbox 改成咁好心就改走佢個low profile啦
同樣係彈黎彈去又唔見跑狗同天際線有
path都叫威左2 3季
睇番人打rank 淨係大家齊上齊落識集火已經蠃唔少team fight 單排真係好難 隊友唔跳on9位都偷笑
pick英果陣手動揀英 大機會自己跳傘隊長
feel到隊友渣咪唔好走去撩交打
唔對路即刻放生
單排d對手廢過3排好多
同埋自己想去邊就邊 唔洗就d隊友
你ping多兩下敵人 你枝槍勁日本仔一定會跟實你行
尤其kc聽到聲即去打 一定快過死執爛執
三排有時反而d決定慢半拍唔夠果斷 同埋會loot好撚耐
鑽以下單排正路仲易升過三排
另外你手動揀英 就多數有jump master攞
真心唔識玩奧林匹斯呢張地圖一打架仲癲過KC
下下456隊
KC黃雀肯定多過新圖喇
新圖勝在d點較大 唔會太窮 點同點之間唔會太密集
我就覺得新圖最好玩
又唔洗成日見到毒佬
新圖係幾好 就算比人3rd party逃生路線都多d
白金唔夠打 勁咁多d人
雙排啲對手都係單排個啲黎
上季季尾上左鑽搵左個人雙排
好撚歡樂
佢個fd黎埋即刻地獄
但經常面對隊友跳熱點落地鬥執槍好難生存喱個問題點算單排最難係遇到咁樣落地又死哂扣入場費
狗招q過咗成季都重有bug
十步距離都scan唔到
日本仔已經好少rk跳hot spot
執一兩排彈就好主動ping去打 突襲人地一隻先
通常落地輸都係散太開又掛住loot
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞