《Apex Legend》討論區 #24

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
請等等
用開咩鏡
點解成日打中有聲 但係冇出數字
say thanks to 20tick server
即係打唔中定冇顯示到
唔中
我無記錯既係
你的而且確打中左(所以有聲)
但因為server太垃圾(fresh rate太低)
所以反饋為miss,所以無數字

唔係好記得前因後果係咪咁
總之
唔計中
有風險 vpn轉就唔駛講
如果購物結算更新地區 你有條款講到明你付款方式要同轉個地區要相同
用香港卡偷雞都會有風險
要轉不如你開origin用vpn origin未有條款話ban
試過澳洲係香港價9折 唔知有冇地方更平
食野先
終於做翻白金守門員
Ps4 any?
可加?
好呀
得閒一齊打
唔好嫌我廢就得
屌其實隻game係我唔識玩定係多數人唔識玩
仆街完全唔明點解次次打交都一定要rush
明明好多場合 用狙同grenade就可以低風險搞掂
d隊友鋪鋪都遠射幾野之後就rush
對面隊就企響掩體後面 拉滿甲開定鏡等我地沖過去
個個都係咁架wo 街場又好 自己d friend又係咁
起碼都炸低一個之後先rush啦
鋪鋪都一隊都打唔贏 仲覺得唔係自己問題
係阿你最撚勁啦 3個射你1個都可以換1個擊倒
屌喇星你射得準 最撚勁係你喇
屌真係嬲
加左
好多都係咁。唔知可以點..
經常性唔係1打2就1打3
有隊友好似無隊友咁明明地勢唔好打都係硬要衝上去
因為打交唔rush收唔到頭
你狙down完1個都係要rush 有優勢rush都合理

對面隊就企響掩體後面 拉滿甲開定鏡等我地沖過去
rush果陣冇用grenade? 有grenade仲點會架到你槍
我個情況就調轉應該rush個陣經常有個隊友係後面晤知camp咩
刷傷
我自己經驗啦
PUSH既時機
如果兩隊都係3v3
一般黎講係當有人down
進攻路線有掩體
人數有利方有進攻英(天際線/申烷/亡靈/機械人)
最textbook既進攻方式一定會開技同掉炸彈
雖然我自己都成日唔記得掉炸彈
但一定要開技,尤其是侵略性高既英
最典型既申烷亡靈韓仔組合應該唔駛多講
地型有劣勢既更加唔駛講
無申烷/機械人/天際線配合就push基本上都⋯⋯
通常進攻會2-1進攻。2個正面一個側面(入場時機後正攻少少)
等對方無辦法專注一面防守
其實保持呢個法則都贏到九成槍戰
如果三排有通訊當然可以打殘兩隻就直接PUSH
其實槍法/身位都係後話

隊友成日唔知camp咩9+1
隊友肯推,我就唔止得1個頭
尼個仲要係白金場
我想升鑽石
咁嘅隊友同solo有乜分別

祝你早日預到呢啲好隊友
佢地仲要中途復活左我一次
好多龜狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞