[多圖]Skymart員工賣淘寶貨呃無知妹豬錢

1001 回覆
366 Like 15 Dislike
推呀屌 之前買左工人裙
睇完BBG+skymart 真係唔撚會幫襯ig shop
有未
屌 好過份,一定要推開佢比更多人知
本身之前睇中咗件衫,但想比較下其他店有冇賣+價錢,點知搵極都冇其他店有
上網搵boom尼個牌子/系列,都係咩都冇
之後睇多兩睇唔多對路 就冇賣到
但眼見佢真係呃到好多人買佢
左邊個女仔係香港人見過佢幫其他IGshop影相
IG shop 韓國貨源(3)
https://lih.kg/qFCsDmX
#734 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
BBG 做咩事
BBSHOPHK武霉麗惡行事件薄
https://lih.kg/2461593
上次都已經比人質疑係淘寶貨 不過比個店主回覆兩句就spin走咗 繼續推
佢都唔係第一次俾人放上嚟 但仲係好多妹豬幫襯真心覺得啲ig shop冇間好咁

真係屌你 我仲傻豬豬買咗成千幾蚊 而家連貨擺埋喺佢哋門口嘅相都有 仲要呃人哋係韓國貨 全撚部都係淘寶我屌 扮黃色經濟圈呃同路人 到底有冇商業道德

係條褲到車個牌落去當韓國牌子made in Korea 唔怪得之前買嗰條裙嗰個牌咁容易甩出嚟
真係屌你 我仲傻豬豬買咗成千幾蚊 而家連貨擺埋喺佢哋門口嘅相都有 仲要呃人哋係韓國貨 全撚部都係淘寶我屌 扮黃色經濟圈呃同路人 到底有冇商業道德

絲打唔好咁傷心 以後真係自己用集運買算雖然自己冇買開ig shop但真心覺得啲鋪好仆街 本來扮韓貨已經衰 仲要扮黃完全唔知醜 呃埋呃埋開曬分店 真係要搞大佢
而且店主一定有mon post前幾日都仲有喺呢度回應 依家一燒到去佢間鋪就直情熄咗ig留言係咪打算側側膊扮冇事?
揾人開post啦 一定上熱門
店主肯定博而家個post乜人知
上咗熱門佢就冇得扮冇事架啦
好彩冇係佢到買嘢
啲野貴撚到呢
根本唔明點解有人買
我估大家都係等緊樓上某絲打開post 始終啲料都係佢爆嘅 而且佢有post爆料tg 俾啲時間絲打整合下啦 到時我哋再推爆個post
繼續推
嘩吊, 好樣衰(真心
點解睇到佢既交易紀錄
睇到了
我都買左4位數
成日經過舖頭都去睇下
真係好多著校服嘅中學妹豬
希望多d人知
好彩之前由佢教咩襯衫d story po到幾廿萬個就unfo左
如果唔係買得仲多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞