[多圖]Skymart員工賣淘寶貨呃無知妹豬錢

1001 回覆
366 Like 15 Dislike
佢臭閪到冇人有 之前有仔仲周圍姣人 周圍同人講乜野‘有我在喔’嗰啲 之後仲屌反條仔 之後比條仔個friend 係ig story 屌(佢個friend有少少名氣)好似仲有露波相 估唔到佢宜家仲敢做skymart 柒頭真係唔知醜 自己咁豬閪仲成日私底下講人 表面成日笑笑口扮可愛真係想嘔 抵佢比人屌到反肚 大陸蝗蟲死翻大陸啦 skymart今鋪好波 炒得好
而家仲好似對條大陸仔好專一咁
幾時又出去偷食呀Alexiar
用淘寶唔係唔啱,係呃人唔啱啫
啲妹豬好似唔睇連登
以前喺中學有條仔追咗佢好耐,做到成隻狗咁,條女就話當人係好好嘅朋友一直玩得好埋,結果爆料出嚟就係個阿力屎呀一直同隻兵仔類似sp 關係(隻兵仔自己同人show off 周圍講)返大陸開房扑野有,喺人地屋企含撚都有,喺圖書館又摷又摸又打飛機,最癲係喺學校附近商場個停車場定後樓梯扑野有一次個阿力屎呀同個低一form嘅男仔出去飲酒,就話醉咗要喺附近開房瞓咁隻兵仔就嚟諗住接佢上去咁啦,到開房地點嘅樓下個師弟就話佢送條女上去就得,結果過咗好耐都未落嚟,隻兵仔就上去叫前台爆門睇,睇到兩個都冇著衫疑似扑完

仲有一單係阿力屎呀同佢其中一個前仔嘈分手當時就不斷喺ig 上面互鬧,阿力屎呀仲爆條仔住劏房(畫埋個間局出嚟)佢地嗰時合資做生意賣relx,阿力屎呀就話條仔差佢好多錢一直喺艾滋上面屌,結果條仔po翻哂啲過數交易record先知係阿力屎呀差人地成皮定幾多人仔+港紙,啲record po哂出嚟之後阿力屎呀就收哂皮

食煙隊草嗰啲就基本唔洗多講啦,本身條女都好想出位,而家利用skymart pr 嘅舊身份呃到幾多妹豬
呢啲都係以前中學基本眾所鳩知嘅事
至於佢買啲淘寶貨扮韓國貨就,其實啲衫一睇就知係淘寶貨
仲好鐘意夾對波仔出嚟,鬼影變幻球
有冇互鬧圖
冇sorry唔save呢啲嘢
咩工先 唔洗做等收錢仲叫工
啲ig實體舖老細請人不嬲都鍾意淨係請啲kol型 理得佢咩為人 總之followers夠多
佢本身由千幾冇啦啦上到3千,做skymart之後先到依家咁
好彩Skymart炒左佢
等佢再紅啲都唔知有幾多妹豬比佢教壞
佢唔肯講呀 淨係叫妹豬dm佢
有腦都知唔駛做就有錢收既工都唔會係好野啦
係啲妹豬先覺得冇問題
佢係照住個款去gel嘅姐 記得佢有tag過間gel甲舖
緊係唔係 上韓網自己訂集運到香港或者上啲東大門批發網交會員費包送都得
呢啲野點可以唔save
利申好多cap圖
我都記得 幾個月前仲係2-3千 開始係自己個ig賣野之後就一路飆升
跪地求圖
有冇中同爆料佢係咪割咗雙眼皮
條線好唔自然
東大門批發網呢個真係唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞