[多圖]Skymart員工賣淘寶貨呃無知妹豬錢

1001 回覆
366 Like 15 Dislike
如果係真 真係dklm啦
之前都幫襯過幾次
話說我上年買嘅一條啡色工人短褲 用淘寶又真係可以揾到同款 除咗冇logo之外 其他一模一樣我買果陣$199淘寶幾十蚊
推到開2
有朋友買過 話收到嘅杉溶溶爛爛咁又穿窿又甩鈕 仲要打開件杉係臭嘅
唔明你講咩 但係如果skymart賣嘅真係淘寶貨就犯咗虛假商品說明條例 口口聲聲話韓國入貨咩人氣Boom牌子令到好多好似我咁蠢嘅妹上當以為自己買緊嘅真係韓國嘢 佢仲要唔係平
利申 見過真人 一d都唔瘦 小粗🤭
姐係淘寶賣家同條女都係韓國個啲網買番黎 條女話貨源係韓國啊嘛
咁上面解答咗你
咁你唔明咪講多次
一句到尾即係洗黑錢
洗黑錢即係將來歷不明既錢變成正常交易既錢
你又唔知人地d錢點黎 又幫人trade比第二個 即係洗黑錢
咁你不如回應埋下面,改標籤 再扮係韓國入貨個單啦

黑店Skymart賣淘寶貨賺錢
之前有frd去見ft sales 個老細出8000幾月薪
同佢講有佣金分仲好自豪咁講自己3間分店 一個月都賺唔止幾十萬

全部咪係呃返黎既黑心錢
咁多Skymart苦主推比多啲人睇
Pin呢個
可唔可以整上熱門 想要個交代
上水啦店主
快啲回應啦店主
LM睇新po

屌 之前重去左幫襯買某牌子既銀包
依家好驚係淘寶野

唔知佢早期賣d levis tee堅定流
我好似get你講咩
就好似有排好多ig shop都有賣呢款裙

嗰陣見ig shop啲價點解平人哋韓國咁多
上淘寶搵一搵 佢哋又真係有得賣呢款裙

搞到我嗰陣勁想知啲igshop係咪好多都係淘寶
又可能人哋真係韓國貨 不過咁啱淘寶又有假貨/賣一樣嘅嘢

雖然get你講咩 但睇晒成個post
skymart賣淘寶嘢係走唔甩 alexiar都係
其他ig shop就唔知喇
最好就唔好再買igshop嘅衫
因間買中垃圾淘寶嘢仲要比人屈錢
我再早期仲買過dw手錶同埋ph手繩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞