[多圖]Skymart員工賣淘寶貨呃無知妹豬錢

1001 回覆
366 Like 15 Dislike
老細應該有mon po
Del左佢啲story同個襯衫po

阿老細 唔好諗住收埋左就冇事
你個PR用你間鋪黎儲fans幫自己賺錢
仲叫你啲妹豬客返啲坐係度就有得收錢既工
會繼續狙擊到條大陸妹收皮
Hello 我係skymart既店主呀~
個ac問朋友借黎回覆既🙏🏻

首先就非常抱歉呀,因為我地要了解番件事,所以咁遲先回應到你地。

Alexiar係我地其中一個Part Time PR,我地同佢既關係就係僱主僱員既關係,咁所以佢私人ig所做既生意同post既野,我地一直都無留意到,都係睇到呢個Post先見到。

而關於Alexiar使用我地既平台用蝗語,例如又甜又型,依個我地一直都唔知原來係中國既用語,一直都以為係純粹廣東話既口語,所以都無去指正或者修改,不過我地之後都會多加留意,確保每個同事之後都會小心用詞既🙏🏻

而就住同Alexiar既關係,因為形象問題,即時起都會中止佢在我地公司既所有工作,亦不再是skymart既PR。

希望依個回覆可以解答到大家啦~另外因為依個ac係問朋友借黎用,所以如果有問題想問番我地,歡迎ig direct我地呀🙏🏻
WOW 店主都上來了
店主好波
唉賣淘寶貨嘅就躝啦
屌成日彈呢間嘢出黎
賣韓國衫食水深過其他好多舖頭但又唔係特別款wo
垃圾

見到佢打咩本身做空姐就好on9 拎出黎打飛機咁
關你食水深賣貴衫咩事
笑死 讀書最屎嗰堆嚟
哇屌素顏咁既樣 差啲認佢唔到
唔怪得次次開哂filter
等左你好耐仲有冇野爆
太多等我回憶整理下再打出嚟
磨牙
我最期待畫面出現了
咁先係㗎嘛
雖然佢已經比人炒咗 不過佢都仲有喺佢個人ig賣淘寶衫呃錢 所以歡迎大家瘋狂爆料 推到佢收皮
真係有撚病 呃人都話無問題 妹豬打手們上線了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞