[多圖]Skymart員工賣淘寶貨呃無知妹豬錢

1001 回覆
366 Like 15 Dislike
屌好心唔好連化妝品都買大陸野 搽爛面佢負責?
多圖到唔想睇
照幫你推
賣淘寶唔係問題,問題係佢扮韓國野
濃妝支那人
啲資料好似太散 整個懶人包
今次狙擊既Alexiar係Skymart PR
平時用Skymart個ig係story同開live
儲落一堆中學妹豬fans教啲妹豬襯衫 仲教佢地講蝗語 又型又甜

妹豬好中意佢着衫style
佢就話自己啲衫韓國入貨
叫啲妹豬可以幫襯佢買
但佢啲衫係淘寶貨黎賣貴幾倍呃啲中學生

佢仲有間ig shop 係賣化妝品
啲圖係黎自小紅書
仲賣大陸牌子perfect dairy既化妝品

Skymart自稱黃店但請返黎既員工又係佢舖頭r客 呃佢地買假韓貨 又用舖頭ig教蝗語
612之後 條女仲有返大陸 到而家仲睇緊小紅書 唔好同我講條大陸妹係手足

仲有佢係自己ig叫啲夠18歲既妹豬dm跟佢返工
話份工係唔駛做就有得賺 好爽既工
想問你要呃啲中學妹妹返啲咩工
可唔可以幫我pin個懶人包
推到佢冇得再呃妹豬
不過鍾意得佢嗰啲妹豬應該都未識上連登
講真
邊有咁容易賣韓國嘢(I mean 無牌子嗰啲)
好似要搵人喺韓國地下街搵貨入 之後再寄返香港
唔知佢係咪真係淘寶買定真係識人
因為淘寶啲人都成日偷design偷人哋圖

有啲ig shop都聲稱韓國入貨 但係質地都係好差
依度真係笑左
盡量令多啲妹豬知都好唔想再有妹豬比佢呃
就算妹豬唔知
都要推到Skymart唔再比佢做PR
等佢冇得係舖頭ig再教蝗語同吸妹豬fans買佢啲假野
我唔係受害人冇得自己解決
而家係Skymart 17萬follower都可以係story睇到叫啲妹豬follow佢私人ig買假韓國衫
驚大家過幾日唔記得 會一直狙擊到佢收皮
留名等睇老細會唔會炒左條八婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞