有無人玩Valheim (STEAM)

1001 回覆
34 Like 2 Dislike
諗唔到就冇資格入啦
呢度係LIHKG,香港人嘅forum呀
搞破壞嘅就走啦
隻game仲係early access
會有bug唔出奇
自己單人玩,唔想由頭嚟過嘅
就直接開console
spawn返同一set裝俾自己囉
隻game有autosave
就算你load save都未必回到帶
講出黎 有無打冷鎮
冇喎,令你失望添
對你呢種仆街真係講多句都嘥氣
已封鎖會員 - 敗家裙腳仔
最鍾意激到班坑爭撚彈起
起到屋頂先埋唔到周
當識新fd, 反正好難隻隻game都有朋友啱玩
開console有得spawn嘢咖咩

揾到呢三個SERVER,但無set到密碼要入,就入咗又話斷開....🥲
有冇入discord 留steam ID? 因為要IT貓批
破壞遊戲體驗嘅事唔好成日用
Discord有無link?我追post話條link去唔到.....😭
你試下呢個
想用呢個mode就係想試下佢起樓啲結構
我起間大屋果陣諗住試下唔用樑起到佢最盡,點知有一個屋頂點起都起唔到,5個屋頂得一個起唔到
最後唔知點解我加咗一條短嘅直木就可以hold得住兩邊嘅屋頂
但係想再試下其他地方又唔得
伐木 先啱啱 4X LV

玩緊起木屋,剛剛參考完D 起樓心得,升高地台,火爐上面起煙囪
同朋友玩到開始有青銅工具
地圖好大,有時真係冇乜方向
琴日google咗堆維京屋 見到有隻好似幾岩單人 遲下搵地起先
多謝巴打! 👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻
多啲起傳送門 同係地圖mark標記 真係好重要
呢兩日玩先發現,大家個地圖唔共通
問題不大嘅呢樣就 最緊要大家係地圖右下角開可視 同埋見到啲咩都禁滑鼠個碌碌ping俾大家睇 之後自己mark返個點
推王只係支線,呢隻驚重點係起樓
自己單機玩果陣,我試過有日起身,屋企附近出咗隻巨魔,而我仲係石器時代,啱啱先起完木圍牆 同 拎木弓木箭………
好彩有食肉,血量有返6-70,拉住打都仲勉強打得贏,打完有少少個心跳加速同手震………
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞