有無人玩Valheim (STEAM)

1001 回覆
34 Like 2 Dislike
單機好無力
大家大概幾時先搬一次屋 去到邊個進度
入黎一齊
個圖案有打交叉嘅過唔到傳送門
我只係起細屋
遊牧民族,去到邊住到邊
多數用兩層石底木屋
一樓workbench二樓forge
熔礦爐暫時兩個
未知拆完有冇得攞返啲火焰核
有得攞返嘅就唔會起第三個
直接拆再搬去第二度起

呢隻game好嘅地方
係你拆嘢會100%還返啲建材俾你
隻game最麻煩
係workbench同forge嘅升級配件
一定要喺晒附近先link到
起遠啲已經link唔到
但佢又唔可以俾你痴埋晒嚟起
間屋再大都冇用,一定要將啲嘢堆埋嚟起
要研究點擺先可以起齊晒
而又有位俾隻人行到埋去
個熔爐BUG FIX左真香...

之前有人唔小心拆左個熔, 佢嘔返1粒核, 真係喊出黎
所以我一路都唔敢拆
真係驚佢唔俾返我
會回,放心.
就算俾怪劈爆度傳送門, D料都散晒係地下
6個字密碼 點解打極都唔岩
頂 我前兩日就係咁又要花時間搵多幾粒核 之後其他野都唔敢拆怕又無哂
LIHKG ser個password入極都唔話唔岩
Minecraft本身唔係3D版?
今日晏晝有人搞事
拆曬成個村
啱啱先roll back
同埋改密碼
準備入黎參考建築風格
開左3王...結果滅團, 火箭打佢R痕
而家想入嘅話喺 telegram pm steam id畀我
太多人想入嚟搞事冇計
唯有用 white list
啲死on9 人生淨係得破壞人地既野為樂
都唔知佢哋為乜
個server因為係咁畀人入嚟拆曬啲嘢 所以而家轉咗做whiteList mode
就咁入會入唔到
想入嘅話可以 discord / telegram send steam id 畀我
https://steamidfinder.com/ 可以用呢個搵到自己steam id
765611xxxxxxx 呢個就係steam id

同埋server會定時 back up
想搞事嘅建議去搞鳩大陸人
嚟呢邊冇意思
撳個掣就可以 roll back

暫時世界進度去到打完第一隻王 砌緊青銅裝
所以如果大佬入嚟嘅話希望可以唔好帶超過青銅時代嘅裝入嚟
同server嗰時代平衡返
打爆機入嚟貢獻9fingfing ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞