有無人玩Valheim (STEAM)

1001 回覆
34 Like 2 Dislike
終於有人開po
lm
自己開個單機世界, 然後去serv a玩
單機世界挖資源 挖到爆負重 然後原地offline
根住login a serv 咁你身上所有野都可以運去 a serv用
放好晒物資,修裝,logout 之後又可以去自己單機世界
繼續挖資源

咁就慳左來回運野既時間 同死亡風險
其實隻game得550MB左右,你話畫質會點
550mb 算唔差啦 第3人稱版 terreria
咁變相我要D資源去返我單機世界

咪要調返轉黎做?
隨你鐘意姐
我fd host未開驚, 我咪單機住先
返正fd host先係真正base

仲有d資源唔知幾時重生, 唔想行太遠,瘋狂開單機map挖都可以
同五個friend玩左一日都幾好玩
點解要set到啲礦唔比teleport
lm
有興趣想入坑 有冇dc谷or tg谷 毒L冇朋友
起左架維京船搵左半個鐘swamp 一落船就比d怪圍抽死左 野都攞唔番
巴打一齊玩?
好似幾正,不過都係要有fd玩先好玩
冇隊友唔想入坑 覺得會悶死 一丁友的話
即係點?場主部腦做server
場主本身有個database
然後其玩家又有
即係自己個場做資源
再去公家場起嘢
咁自己個場係咪可以無限採集
100蚊以內,想要靚成點
邊個會咁傻開個公家場
俾你攞嘢返自己個場㗎
全lost執屍有冇時限
around 100蚊既我推 deep rock galactic
冇乜bug又有更新又冇DLC,好高質
1. 自己單人場單機玩
2. 開host 同朋友玩 (host冇開驚就入唔到)
3. 租serv 玩 (冇分場唔場主 24小時隨意玩)

你創造角色既角色, 無論去邊度玩都繼承你身上lv, 包入面既野

假設你10lv 有5粒石係身,
你去朋友host, 一入去你就10lv, 有5粒石
deep rock似FPS多過survival起嘢喎
冇 死幾多次都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞