Bitcoin/ Ethereum / Crypto 集中討論區 (28)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
點解個市咁恐怖嘅
有少少驚
驚驚地 咁玩幾舊水算
絕對係佢pump都係因為好玩而pump,你估佢真係睇好咩,班傻西鬼佬以為真係有潛力
上次xvs比sxp爆果單野都係幣安擺平左
https://0xzx.com/2021011608191095299.html/amp
beefy會幫你轉番去lp繼續滾
有冇人知點解上個月btc成42000 幾日後跌成萬點 呢次又會唔會
歷史總會重覆
只不過唔知幾時發生
一定係要出貨打GME沽空大鱷
得罪講句如果你頂唔順依個波幅嘅話唔建議你入市

而家5舊水扣住左
CAN 件事完美解答左上面有巴打問可唔可以擺BTC 入去FARM
你心臟夠大既話, 可以
同埋VENUS 允許一個新幣種可以做抵押. 其實係有問題, BSC 仲未比到好多信心比人, 仲有好多成長空間
AAVE,Compound 呢D穩陣D.
不過bsc換野通常1分鐘內搞掂
聯動性高既幣種做LP 就OK.
1INCH/ETH 有無常損失既機會係大過CAKE/BNB, 因為BSC 仲係發展緊, 佢地關連性係大過而家已經百花齊放既ETH 板塊.

或者係好似1INCH/USDT 呢D 勾住穩定幣既都會低D 風險

最好係狂升
到我想放而放左之後就狂跌
今日都恐怖?
大市升 得altcoins跌
仲要跌得咁少
呢單野好鬼下
係venus下放權力前一日發生,bnb又鎖到佢係bsc上面
btw有危就有機,果陣入xvs家陣升左5倍以上....

yfi岩岩又爆一單閃電貸,不過又好似追得番條數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞