Bitcoin/ Ethereum / Crypto 集中討論區 (28)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
鬼佬起身
我反而覺得假如你相信binance 就買少少SH
之前先講幣市一日=股市一年
而家LIT 又咁樣計
時光機一日=30年
一吋教沒有輸
努力用黎farm 緊cake, 短期內都未必會解LP住
我覺得無咁快啦,坐到星期二 三先會有起色
btw, Cake/BNB 呢個配答係算穩陣, 佢地既價都幾聯動性. 親生仔係唔同D
BSC 會想趁而家GAS FEE貴食多D 新入場既新人. 我相信張音樂椅仲有得坐多陣
I mean ETH 既Gas fee
所以而家ETH 價升, gas fee 貴上天文數字, 係BSC 最好既機會.
鳩估
唔夠gas?
我自己都未得閒睇farming 幣安寶個d,而且最主要原因係未有錢加倉 慢慢學 慢慢食住crypto霸權時代掘起發達
大家覺得BNB目標價有幾高?
跌緊
sorry 我係新手 邊到可以睇到夠唔夠gas
哭喪區
點解你要係個度換
係咁架啦
有前車之鑑之後個個都想發達
無常損失係邊度都有,長線黎講交易費會補償到無常損失
同樣無常損失可以係跌市中減少損失

eth gas高到係比大戶玩

bsc入面大多數係eth既老翻,cake係sushiswap,venus係compound+makerdao,bdollar就係basis cash, ditto係ampl

如果玩短炒波幅既,唔好擺lp, 控制好風險就得

cake/bake/xvs都係幣安有上架,都可以視為親生仔
有升到咩
lit macd matched is time to die
blockfi+1
個farm 唔知有冇bug
又有Impermanent Loss
d 息又唔知值幾錢
用btc十分on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞