Bitcoin/ Ethereum / Crypto 集中討論區 (28)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
想講一句, 根據我而家farming 既資料
散戶玩eth 個邊既farming 係會幾大獲下, 因為1. ETH 拉升, alt coins 升幅未必跟到, 有impermanent loss. 2.gas fee 太高

BSC 動物農莊睇落scam 但簡岩池係大賺. 1. BNB 需求大, 升幅高. 2. farm cake, 因為cake 係少數係binance 有得交易既, 而且佢既marketcap 都算幾高下,以BSC黎講

我睇好未來BNB, 佢個價仲有得升
利申: 1個星期既試驗所得. 暫時eth 個邊損手爛腳. BSC 賺番晒另一邊既錢
大家參考下就ok, 唔好信晒. 我自己都係試驗性質, 預左會蝕錢. 交緊學費
Btw估唔到狗仔咁硬
bitcoin 放唔放入farm 好呢
而家binance saving 緊
唔上唔落
可能個個都博佢上兩蚊
隻M字幾靚
lit走鬼了
你會唔會擺舊金入去人地個農場借比人?
我就唔敢
Bitcoin 我係好小心處理. 唔會拎去farm 因為太貴重.
我只會擺係
1. blockfi : APY 6%. 好多架喇. 你睇好BTC既話你遲早可以靠呢個做被動收入
2. Cold wallet.
我係堅實地相信Bitcoin = E-Gold
Lit直頭係將一隻幣一個月既走勢縮短成一日行哂俾你睇
$2?$1都難啦
升緊
我均價$42 入. 所以我認為而家係有回調空間, 但長遠睇係仲有得升.
個d人係接火棒
1inch開始升返
其實DOGE 升係好事, 引更多場外既人開戶口買crypto. 有賺既時候佢地會投資下其他野, 街外錢入得愈多. 愈早期既人先愈有水位. 愈遲入就負責接火棒
咪又咁多
Fat Fat,又賺到笑,輕鬆50+%
lm
向trust wallet到做兌換,bnb換bch, 十個鐘都未收到幣係唔係正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞