[Viu TV] 女神降臨 (6)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
雖然14集突然彈個兩年後奇怪到不得了
但多謝佢拍出嚟令我睇到眼神咁溫柔嘅書竣
我都好想做佢女朋友
好好J呀diu

嚇到車銀優
朱靜果時無化妝

唔似係約左修豪
上個post個個失控,冇辨法
我地修豪派唔開心咗成晚
屌你老母編劇
好聽 好多字都咬得好準
現實佢大叫勁好笑
想整理番預告條timeline
1. 修豪叫朱靜唔好等佢電話個到應該係過美國冇耐(因為仲著緊高中校服)
2. 高中畢業
3. 2年後飲醉酒(依到就係問題所在 點解佢哋見朱靜飲醉酒就叫書竣黎?個時已經表咗白?)
4. 書竣話「現在你知道我心意」個到朱靜唔似醉酒,咁究竟係2年後酒局既前定後?
我都係
而家個腦會無喇喇會諗起書竣
跟坐一條友喺度傻笑
之後*
即係點?有冇全文?想Google translate
3 個度 因為係佢哋本身好friend 跟住除咗朱靜之前其他人都feel到書竣中意朱靜
4覺得似酒局後 因為攬埋去個下應該係酒局後
爬得越高跌落嚟越痛
書竣派嘅大家要做好心理準備
有無巴絲知道琴晚嗰集書竣輸咗要聽修豪話去唱歌嗰首歌係邊套韓劇唱過 好鬼熟

明明我上個post先sent過出嚟
3.應該係佢哋熟 所以call佢照顧佢
4.我覺得係後 係佢飲醉酒先講
我已經提前一個星期做好準備
Cls大家推得好快1分鐘又好幾個回覆了
3個度 好似成班人見到個女仔飲醉,就叫男朋友黎接咁,跟住朱靜見到書竣又好自然咁講「你來了」就挨落去唯有自己呃自己一星期
4 我覺得朱靜好清醒,唔似飲醉
係咪應該同我地修豪派講啊
Cls狗血編劇到時一係反cup,一係open ending 我點算好呀
我地修豪神前世做左幾多錯事,今世要俾編劇撚狗咁撚
啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊
sor 追唔切po
4.書峻告白件衫同飲醉酒照顧佢件衫唔一樣 所以應該係第二日嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞