[Viu TV] 女神降臨 (6)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我諗佢平日一定做勁多身體管理呀推脂呀facial呀同食勁少個啲
好想比車銀優back hug
巴打你。。。
其實真係幾似樣同早期無而家咁膠(雖然都膠)
又白又滑又長我係女仔都要J幾獲
我反而覺得佢係天生高瘦
骨架又細
加後天身材管理
可能一陣已經爆左
冇天生優勢,後天就算幾勤力都好難有咁靚
天生優勢講緊韓妹個種骨架,南方人點操都唔夠佢哋北方人靚
剛剛翻睇完第13集, 準備重溫第14集
仲狗血
仲有朱靜問書竣個女仔係咪好靚 書竣話係個陣
係呀, 舊年成日見佢帶隻Cartier手扼
不過近呢幾個月又好似唔見
隻扼似係舊年幫雜誌影相時贊助商送嘅...?
佢著校服look個對長褲都好正
呢隻?
Cartier Love Bracelet
應該係佢賣廣告所以送埋鈪同錶俾佢
https://www.instagram.com/p/B4M4oXSgERg/?igshid=1oo61yap6u9me
除左佢嘅身型, 更重要係女仔之中佢夠高
仲要佢嘅內涵都好好, 又高學歷
我諗佢喺演藝圈嘅地位好快就會更上一層樓
一邊格肋底點貼6個暖包呀大哥
本身無諗過就係見佢花絮變魔術咁覺得車銀優真係無野係無可能
好難講, 有d女仔真係可以食極都唔肥
不過要用啱方法囉
又就黎爆post
Back hug 就太重口味喇, Free Hug俾d鼓勵佢已經夠喇
呢張最經典 莫講話肚腩 肚都搵唔到係邊 個S型勁誇張但係自然唔係漫畫作者個種詭異嘅S型
https://www.instagram.com/p/CIVr8KLh-uF/?igshid=ni7h0hvjvx7
諗起隔離銀優post back hug忙內
咁文嘅身型又真係靚過同自然過個作者嘅
尤其作者個咀真係好怪, 肯定有整過
其實我覺得銀優同文彬呢pair比較襯
主要佢地大家年紀比較接近, 同埋我感覺銀優同文彬嘅關係應該密切啲
第一次睇佢哋啲片覺得佢2個好襯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞