[Viu TV] 女神降臨 (6)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
其實套劇3首OST - I’m missing you, Fall in You同思念都好好聽, 但係3首歌都偏向令人傷心💔
咁銀優都好好嘢, 喺咁忙嘅拍劇行程都仲可以參與到組合嘅live, 不過反而唔見左文彬...
Oh, I see
但係Ong反而Wanna One之後唔算活躍?
只係拍過一套劇, 同好似仲未出唱片?
見到賣Swarvoski笑左

尤其Fall in you
加埋書竣朱靜嘅shot
聽到勁心痛
都好呀, 可以喺戲劇實現到自己原來嘅事業目標

兩年後個頭好型
到時搵下有無直播link先 ViuTV 無個準確時間出好煩
睇預告係咪修豪因為要睇住老豆而同朱靜講分手之後爆喊?
因為劇情唔似講佢老豆死喎
其實佢應該係知道自己唔可以再守護到朱靜所以希望成全朱靜同書竣?

唉, 好虐心呀
修豪喺飛機入面爆喊係擔心佢老豆定掛住朱靜?
緊係朱靜啦
可能佢知道有排都返唔到韓國

佢地仲要岩岩開始放假
做乜修豪個分界突然變左咁樣, 係成熟左嘅意思?
應該係道具嚟啫, 銀優真人應該飲唔到咁多嘅
漫畫係咪修豪翻來見朱靜先?
之後先搵書竣
吓,唔係咁啊嘛,d logic調轉黎嘅???
知道生死有時嘅,就更加珍惜眼前人嘛
走去hurt人,hurt 埋自己,做咩姐
無錯呀, 今套劇見到銀優嘅演技真係進步左好多
當然合作嘅演員同劇本都可能係一個因素, 但無可否認佢應該落左好多心機, 尤其啲內心戲同喊戲真係強大左好多
我估計佢呢幾年會繼承朴寶劍嘅地位, 當然我唔認為佢地嘅戲路完全一樣
睇嚟就唔會啦, 一嚟天氣凍, 二嚟銀優公司應該唔俾啦
https://youtu.be/G1MUFpN6Q8M
仲係擺脫唔到修豪神嘅애교
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞