[Viu TV] 女神降臨 (6)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
查實我唔介意佢地去玩
作為修豪神 一句講晒未驚過
係戥書竣派慘
一啖砂糖一啖keh
應該點都有掛 成185喎肌肉都有重量
佢比例真係勁好做sit-up個花絮睇落上身身勁短
廿四孝老公
BTW, 巴打你嘅韓文點學返嚟?
睇完你講開心咗
初龍先係真愛
其實我無正式學
所以我識聽唔識睇
但有啲好少用嘅詞我會唔明
靠08年開始睇無限挑戰生肉學
之後中字出嚟睇到識背為止(大約一集Loop廿次以上)
唔驚嘅, 銀優未來肯定大把工作
佢拍完呢套戲好似嚟緊會同組合參加網上concert, 我估之後好快會出碟回歸, 係下半年唔知會唔會再接新劇啫
呢段時間追住星期日嘅家師父先囉
唔紅有唔紅好
精品平好多
但要入坑嘅絲打們注意
銀優一定係最撚貴
其實就算佢有精神病, 初時佢都對朱靜好好架, 我估佢係接受唔到自己下滑仲要俾好朋友搶走左自己心愛嘅人所以黑化啫, 14集都見到佢後悔啦, 只係佢死口唔認啫
希望唔好係last scene
食唔食真喺唔知 好難估
韓星食煙太普遍
不過佢地都仲喺好細個
同埋睇落都喺乖仔
相信住唔食先啦
佢好似本身都無諗住做明星
係Fantagio個星探追住佢,求埋佢老豆老母佢先肯做練習生(好似係咁上 唔係好記得)
卜口

話說個case好有童真
銀優好中意teddy bear架好似
講真如果銀優去左4大公司又未必會享受到咁貼身嘅照顧喎, 因為人地嘅皇牌肯定唔止佢一個, 而且承受嘅壓力肯定比起依家大得多
官方都有分個別定價架?即係譬如鎖匙扣咁銀優$100其他$80咁?會唔會分番俾銀優本人?
以前睇過好似話雪炫咁會收多啲但唔肯定係因為佢自己多job賺番黎定呢啲差價都有得分
喺呀 佢一心做律師
不過fantagio 發掘咗佢
開頭爸媽都好反對
不過佢話去面試當日要去補習班
補習班呀sir 鼓勵佢去 為咗佢改期
等佢可以去參加面試
於是就做咗明星
我估如果喺俾其他大公司遇到佢先
佢一樣都會喺明星
佢根本一出世就注定食呢行飯啦
係呀佢要做法kwoooon大人嘛
係無錯, 佢本來諗住襯後生試下先啫
方社都算好嘢, 咁細公司但係揸住咁大張皇牌
如果佢做左檢控官/法官/律師係呢個世界嘅損失
望係咁望, 佢6個以韓星嚟講算好乖仔, 其他有d組合出道紅左無耐又吸毒又剩, 希望佢地唔好學壞就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞