[Viu TV] 女神降臨 (6)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
全藍色嗰件
可能唔同series有唔同價掛
佢啲衫嘅價錢我都係喺ig post上面睇到架喳

你男友知唔知你呢個account
咁都要睇着嗰個人嘅身形好唔好睇嘅
其實車個身形咁靚着咩衫都咁好睇
不過事實套劇有d戲服着出嚟顯得車太過老成

又真係幾蝦人著嘅
靚仔著就好睇
Even件衫出曬事
咁可能車早兩年初出道時着會仲好睇過依家喎, 嗰陣時仲瘦d
佢呢兩年個身型明顯已經操脹左喇, 着起恤衫上嚟就嚟爆衫咁濟
係呀, d人話成個米袋咁
係車個樣搭夠翻喳
咁就無得講喇
敢講現今韓國愛豆圈同車年紀差唔多嘅都無邊幾個有佢咁嘅條件
話說Astro原來入圍左Seoul Music Awards本賞同人氣賞
今日有機會會出席, 晏d可以去下面個網址睇直播:
https://site.nicovideo.jp/artistlive_guide/2021sma/
其實韓國都有唔少養眼嘅明星嘅, 但係又靚仔又有獨特魅力嘅確實唔多
靚仔有魅力除左車之外, 其實BTS嘅V都唔差, 不過唔知點解我麻麻地柾國, 仲擔心佢喺97 line聚會會帶壞車𠻹
而唔算好靚仔但又帶有魅力嘅有就朴寶劍
唔知點解我係直巴但係覺得韓國明星仔會襟睇過女
好多女都整到好似樣分唔出邊個打邊個
不過文佳煐都尚算襟睇嘅, 一線藝人就睇孫藝珍
天台嗰件太男裝feel
我地2個變咗偷人件衫着咁
金秀賢

咁金宣虎李敏鎬靚唔靚仔
李到晛都好型

呢件有冇得買?
呢件舞台演出服嚟架喎
唔係公司專門訂就係後期加工過
白色西裝呢一?唔難買啦掛
等等

樓主,你係邊度啊?
咁白色老西就唔駛問啦上網一揾就有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞