[Viu TV] 女神降臨 (6)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
爛面都製 最多訓教都唔落妝
反正優優都喺咁鍾意我

有J絲囉咁
其實佢塊臉好易攪翻好

劇情既野⋯⋯
中唔中意女二
其實本來92flv都唔太窒架, 可能尋晚嗰集突然太多人湧入去所以死機, 同時aqstream啲link又一齊罷工
本來唔太識女主, 但係睇完呢套之後都對佢另眼相看, 相信未來喺新一代一線女演員中可以站穩一席
有個網叫llve 可以睇直播?
大結局想快啲睇
成日等到第二日食lunch time先睇
個心囉囉攣
佢真係套套劇都唔同感覺 好勁 仲要係才女
又識韓文、英文、德文 超勁
如果唔係文佳煐做 真係唔會睇呢啲題材
氣質有部分係因為 屋企人全部鍾意睇書 好靜
喺安靜嘅氛圍同書卷味下 令佢自小都睇好多書
識樂器 又識幾種語言
最緊要係作為演員 生得靚又好戲

身材又好
第一次見佢轉校著個套校服個陣
一嘢就focus咗佢對又長又幼嘅腳
利申絲
無意引戰
由EXO開始睇都覺得佢做戲好自然好舒服
但係佢演親鳴角色定位都係差唔多
覺得今套同威基基2一樣發揮正常但無好深印象 即係每個scene都差唔多
再加埋其他同劇演員都係青春 無乜老戲骨所以無對比
記憶法佢成熟啲再靚啲不過個劇情我唔buy 為走而走拖左成集 同埋都係做公主受保護動物
不過都應該係因為佢呢個行高級嘅定位合作親嘅男演員都有番咁上下(有幾何新手同12個EXO一齊拍短劇 形象差啲都會俾啲韓粉網上欺凌)
佢應該做唔到申惠善哲仁個種放 才女定位太過深刻
另外係佢把聲 如果唔好成日扮cute應該可以挑戰到更加成熟嘅角色
即係如果你幻想佢要做到宋慧喬咁長青佢要再試多啲戲路
我絕對同意你講佢條腿 好羨慕
書竣約朱靜出黎想表白個段覺得佢好慘但又好溫柔咁諗起以前睇崔英道同車恩尚最後既表白不過寧願佢地條線就咁完左 預告好狗血
書竣
朱靜背後默默付出嘅男人

佢唔係幼得嚟有骨感好似枝竹個種
係真係骨細加長直幼 好似宣美個種
超羨慕
仲要幫手照顧埋修豪
我認證把聲扮q呢個位 可能因為角色需要啦
其實女神入面每次佢嚇親/仆咗落修豪度/頭幾集行行下唔睇路撞到書竣等等 佢都會「啊」一聲
我聽完都會覺得突兀但唔係討厭
因為我似女二風格唔識扮cute
如果係我 呢啲時候一定係「頂」而唔係「啊~」
但我會體諒佢角色需要角色需要~
無錯, 女主既精通多國語言, 又係成均館高才生, 而且文武皆能
所以如果佢同車真係戲假情真相信唔會有太多人覺得反感 (私生飯除外)
唔係討厭佢呀
不過cute都可以多啲演繹方法 秀雅個隻我幾鍾意
以前邊會理佢書香世家出身宜家可能會
其實我覺得佢做到exo個女主角嘅契機可能係
因為之前都同tvxq昌珉拍咗套mimi(我估
唔知會唔會係sm想搵返佢做
秀雅同佢條仔雖然呢套只係做綠葉, 但係都算發揮得唔錯
好在佢最後都係選擇企喺女主呢邊, 雖然佢識女二在先
秀雅好可愛把聲都好聽
攬住一齊喊嗰度真係好搞笑
一般
我覺得係角色需要啦
係劇入面扮到傻傻地
佢真人成熟好多 同車銀優做訪問果時明顯係真係似姐姐多啲 成日話車銀優咁
朱靜男友back hug
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞