[Viu TV] 女神降臨 (6)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
虎東
https://youtu.be/coWg35y9How
黃寅燁其實係咪zico fans黎
好心急想知姜秀最後會點
我覺得佢有精神病
無錯, 以韓國人甚至亞洲人整體英語水平嚟講銀優算好好架喇
佢仲要連日文都識得講, 真係好勁
佢肯定有精神病啦, 成日係咁洗手已經好明顯啦

作者ig story嘅地方係邊度呢?
邊個批准佢咁得意好想撲倒佢
唔使Sorry
我自己好佩服佢對隊友種態度
基本上佢自己都忙到仆街
前排隊友小分隊回歸都抽時間買堆嘢食畀佢哋
IG又幫手宣傳
仲同拍MV個導演講多多照顧佢哋
影片支援
https://youtu.be/9iTqsAOG3vg?t=150
隊友生日又送禮又拍片
啲禮物班Fans查返件件都名牌 幾皮嘢件
btw如果大家會介意講隊友我唔多講啦,廢事你地反感
好難唔知astro fandom名係咩 我地未必識 佢地韓國娛樂圈又唔係老餅
淨係知同車車合作都naver左先啦
可能又好似江南美人咁睇完醫生好番番黎say sorry就BBQ
希望修豪快啲返
好耐無煲韓劇 呢啲校園劇真係會睇到代入哂
修豪啊don’t cry
係, 感覺車對身邊嘅人同朋友都好好
所以佢喺圈內人緣相當唔錯, 好似早排連柳熙烈都送餐車同佢打氣
唔反感呀 又唔係直播緊個時講
我都好欣賞佢
好明顯一開始係因為車車先帶起astro 你話佢自己知唔知?我諗佢全隊都知
但係我記得睇過段訪問 問佢特別多工作會唔會同隊友好大分別(exact wordings唔記得但好明顯係問緊”車銀優vs隊友”而唔係”Astro”)
然後你估佢點答
佢話
好彩自己可以成為先頭部隊咁 試多啲唔同野 就算好忙疊晒job 攞左經驗先 等第日啲隊友都有同樣情況 佢可以分享番經驗點樣handle啲工作
係個一下令我覺得呢個人好好 個好字係唯一嘅形容詞因為包含晒所有有團魂呀照顧人呀好有愛呀等所有諗到嘅稱讚
仲有另一段話佢地有次去到啲汽車服務站因為化晒妝 啲路人好大聲咁俾說話佢地聽 類似係嘩化晒妝咁仲以為係藝人
然後銀優話佢好難過 於是諗要更加努力令多啲人識得Astro
然後
就中左毒喇我
有無睇家師父佢打俾柳 笑死我
5/2有黃仁燁ost
有 食檸檬
睇完14集 終於明點解推post推得咁勁
其實幾心痛劇入面嘅秀貞
比屋企人逼到咁
呢一點係漫畫入面冇嘅嘢
近排都喪睇Astro嘅live
喪loop佢地啲歌
同埋佢地公司channel 嘅片
同佢地出道個個節目
我漸漸覺得自己就黎成為aloha
除左銀優 我都幾喜歡忙內
如果太離題講聲唔好意思
都好多謝女神降臨 令我認識到銀優 認識到Astro
唔捨得咁快完
嘩,中毒了
覺得秀貞1516集分分鐘一個scene都無 覺得會埋唔到尾直接話佢逃避算
每次入黎都多百幾二百
睇唔切
一定唔會
佢話哂都係女二,一定會講佢點完
不過BBQ大結局機會好高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞