[Viu TV] 女神降臨 (6)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
你依個過程同我老婆當時睇完江南美人係一模一樣
佢成日想偷我AC開ASTRO POST
btw係AROHA
女二點都有個交代嘅 入左精神病院洗手都要講聲嘅
其實park yoona真係好正好girl crush
最鍾意佢出場套造型
https://www.instagram.com/p/CIkgGezHD8h/?igshid=11xugnleovngz

藍色真係好襯佢
yes 我真心覺得自己中中地
日日睇幾場live 先安樂
佢地啲歌好好聽
巴打有無同阿嫂講終於有銀優post
呀。。。sorry 所以我話喺就黎
我會努力惡補下
我其實好想開呀 ASTRO POST
可以交流下呀嘛
我發現好多channel 入面嘅片都無中字
但又好想睇得明 佢地真喺好攪笑 完全無形象可言
佢長期Mon實緊,我就嚟撳唔住佢
似係
成套劇最大敵人就係編劇啦,屌,狗血編劇不得好死
又睇到姨母笑了
點解可以又型又可愛
撳?你驚佢唔再理你
呀。。。sorry

所以我話喺就黎
我會努力惡補下
我其實好想開呀 ASTRO POST
可以交流下呀嘛
我發現好多channel 入面嘅片都無中字
但又好想睇得明 佢地真喺好攪笑 完全無形象可言

太長Quote短啲
唔使Sorry
我嗰陣驚開咗無人入佢會傷心
睇住佢由江南美人,睇完變車太再變AROHA個心路歷程太好笑(唔係恥笑)
好似我當年睇無挑路人轉盲Fans咁
我陪佢睇Live嗰陣成日覺得佢哋6個隊咗酒咁,癲到
N年前車生Live嘔水我記到依家,好痴線
萬一真係同左書竣一齊 修豪翻黎又轉翻修豪
朱靜就變左仆街
同百變怪一樣咁qq
套劇一日未完我都仲有地位

人肉翻譯機

Roar
有無link
其實我睇女神降頭幾集已經迷上左車銀優
跟住極速返煲咗江南美人同入史官
睇完覺得好空虛 開始睇ASTRO LIVE
跟住睇EUN WOO LIKE 同ASTRO PLAY
跟住覺得佢地真喺好好笑個個無形象可言
嘔水我好似無睇過喎
不過連睇佢地dance practice 我都可以喪loop好多次 因為真喺好好笑
而家一見到豹紋底褲就諗起上面絲打quote個gif
覺得連張百變怪圖都少左碌棍
今次真係屙篤keh啦
原來我唔係孤獨一人的
我都係 睇完個gif揮之不去
自製唔該
做完post上黎
32:40左右
https://www.vlive.tv/video/45151

自此之後佢哋D LIVE我都綜藝笑片咁睇,成班都膠膠地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞