TD Ameritrade 德美利證劵中伏區 (3)

1001 回覆
28 Like 4 Dislike
好似兩邊都唔收
但好想知射倉的話餘額有無跟埋過去
諗起就煩
等國際版批
世界末日la
大家轉cshk定開int td?

有冇簡單d講2隻有咩優勢分別
CSHK不提供期權、期貨或融資融券(保證金)交易。

int td咩都有.
唔該哂ching
咁即係ola就係int?

但我見tdhk 無話幫手轉int td? 只係協助轉去cshk
自己搞int td 會唔會2月都未開到戶?

當時搞tdhk都等左成3個幾4個月
有得揀全倉 連cash都會一齊轉過去
唔麻煩 其實禁幾個掣 (ft試過)
點做好?? 轉曬去FT 點做?? 有無人做緊?? 定係等到12月至算?? 有貨晌手....唔想放住.
Email唔主動講,但美國又無啦啦support番
問TDHK就話得,都唔知Schwab玩乜根本冇人想轉用CS,又未提供thinkorswim
即係開左cs int可以internal transfer?
有無人已經轉緊去Ib?
TD int 要自己搞,開完戶再internal transfer d貨同錢
我諗佢呢度係講緊TD int...個“CS”係customer service
轉去FT算
係唔洗任何轉倉費?
勸大家今日開定,唔係又有排等
樓上個OLA link
又要搞多次
用返同一個username話撞咗, 然後試login, 入到
但話:
We’re sorry, you do not have access to this platform.
Please navigate to the Contact Us tab to view the various ways you can reach a Client Service representative for assistance.

係咪唔係㗎?
唔可以用同一個username呀
長揸派 想開ft多過ib,係入錢要電匯麻煩

如果無citi 最正路係咪
- 開ft / TD int acct
- 開ib入金射美金去樓上唔使錢
Ola=int ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞