TD Ameritrade 德美利證劵中伏區 (3)

1001 回覆
28 Like 4 Dislike
680鎂paypal (usd to usd)
另開想入一皮鎂 (hkd to usd)
FPS 每日上限10000,如果要入20萬咪要分20日入
fps 係一個系統黎,全香港轉帳港幣同人民幣都係經呢個系統,點會每日上限10000

係你間銀行fps 未登記轉帳限額設定左1萬ja, 自己搞搞去啦
3個月仲未開到
尋晚用MOX FPS HKD10000去
今日中午已經見到
差2蚊USD左右
咁樣可唔可以有即時報價? google過台仔個介面同香港好似唔同, 佢地tick個subscription就有
等到已經唔想開,轉左其他,可唔可以唔入錢?
想問下有冇人用hsbc直接過美金去td
係咪要收錢
TD做月供係咪都係好似IB咁玩..要自己係咁set?
https://www.youtube.com/watch?v=EvL1KH6lrwo
想問下有冇人試過係td 提款 唔知除左25usd 仲會唔會收其他費用 同埋會幾耐先入到AC?
好想知而家開到幾多月申請嘅戶口
應該可似,但我通常自己月供日手動落order
巴打又係你
但係咪要自己瘋狂set無得set repeat?

頭先試咗吓,應該無repeat

唔知點解我用papermoney試, set左個future order之後, 睇唔返個order
要用app睇先得
二月頭申請 岩岩上星期有回音
有得set按時間入就已經得,人手repeat
咁撚耐
我一月尾開都仲未有消息
Check email啦一月尾應該有
點解我用hsbc wire入金會收我25鎂
我都係一月尾開未有消息 習慣日日會check email
打去問
wire入錢除咗你本身間銀行有收費
仲有中間行會收費
照你咁講出金咪收50鎂??
25TD收,25中間行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞