TD Ameritrade 德美利證劵中伏區 (3)

1001 回覆
28 Like 4 Dislike
登入唔到就試多幾次
收到入錢email會幾耐先真正開到acc
利申2月頭申 而家仲未有
請問點先開到美版?
宜家應該焗住要你開港版td
TD有得用FPS入錢
出錢每次要收手續費
有電話同電腦app
同CS合併左(遲啲會自動轉做CS acc)

FT得TT
無citi acc入錢都要比手續費銀行
每個月第一次出錢好似免手續費
得電話app
thanks
US visa + US address 同 passport就得?
原本個Nasdaq composite ticker COMP變左做 Compass Inc

有冇人知Nasdaq composite ticker轉左做乜? 試過$COMP $COMPX都唔得嘅
Thanks 清,我試吓先
我搵到個名變左做COMP:GIDS
咁都俾你搵到
thanks ching
FPS入錢後要等幾耐先會入到ac
當晚好似有 有時開市前就有
FT入錢如果有citi acc就唔洗手續費?
德美利證券客戶可繼續使用 thinkorswim® 桌面版、網絡版及手機版平台和教育資源,包括 paperMoney® 。長遠而言,嘉信理財計劃善用這些資源,靈活結合兩家公司的專長、教育資源與服務,為活躍交易者打造世界級的統一交易體驗,為客戶提供稱心滿意的服務。當我們能夠為嘉信理財客戶提供 thinkorswim® 體驗之時,我們將更新此網頁。

會keep thinkorswim
我上星期五7點夜晚入
可能撞正假期,星期三開市先有
之前追po話入$10000hkd自動轉實時但入完都無嘅
有冇巴打喺android手機裝佢個thinkorswim app, 跟住個authenticator完全唔work? approve唔到request
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞