TD Ameritrade 德美利證劵中伏區 (3)

1001 回覆
28 Like 4 Dislike
唔記得咗
好似直接打ADA/Fedwire個數入去就得
呢間係咪有pdt rule?
恕我無知..意思係Your 9 digit TD Ameritrade Hong Kong account number嗎?

定係

Payment details or for further credit to:
[Your name]
Account #996001925 followed by《-----哩個?
Your 9 digit TD Ameritrade Hong Kong account number
[Your address]

唔該曬!
明白了,直接填Your 9 digit TD Ameritrade Hong Kong account number就得!
TD 卡左係W8申請果到
打左比staff 都無用
想問個低能問題
TD 買咗Single 嘅 call option
到期佢會自動幫我現金結算
定還是會幫我行權買咗佢

有冇清知道
六月尾申請
等左兩個月終於批
8月頭先申請 🤦🏻‍♂️ 睇黎有排等
有冇ching知道出金大概要幾耐?
有冇ching 知點set股息自動再投入
應該要email
Live chat叫佢幫你開就得
有冇人用thinkorswim 會自動熄機,有時live trade會熄,用on demand function 一定熄
應該唔關自己電腦事,新機 配置唔低,夠玩大作,
試過test cpu / ram 全部無事
搞掂左
我來了
fps都得
fps入港紙,佢會跟返自己匯率同你轉做美金
有無巴打 試過TD 出番錢入自己戶口?

係咪可以用trsanferwise 過再過番自己大貓咁?
開咗半個月已經等得好辛苦仲未開到戶,見到上面啲巴打要等成個幾兩個月先正式開到戶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞