TD Ameritrade 德美利證劵中伏區 (3)

1001 回覆
28 Like 4 Dislike
用到啦 打完電話佢話fast track我個application 都要等多一個星期 我星期一打去星期五先approved
Thanks bro星期一打
新開戶想問點樣有實時報價睇
同埋有冇得diy成個介面,只係擺我想睇既野
Send email 幾日
ching咩情況,今日掛住返工唔記得咗打電話
我都係放工返到屋企先醒起。但email都無覆
咁啱,聽日一齊再打啦咁
啱啱打左,拎左passcode,好簡單
但我個apps打住左起passcode error個頁
我都打咗了,佢俾咗個code我登入返個authenticator
依家電腦入到thinkorswim了
唔知點解我仲係卡左起登入之後個頁,
㩒我有驗證碼但無反應
oh,咁唔知你,聽日再打去問吓
個客服比我想像中有效率,一打就即刻聽
原來係我過左太耐未登入個驗證碼過左期
Thinkorswim 點set 盤前盤後 淨係搵到EXT 但冇咩am pm

同埋想問收盤係咪set 4:00買就ok?
無知一問 如果ac得10k港紙係咪要T+2
每日交易得多次D購買力係咪會冇哂,定係提款果時先T+2
因為我之前用SOFI冇呢個問題
EXT已經包咗盤前盤後
Td用acat轉倉係咪免費,但舊證券商會唔會收我錢?
應該要開孖展ac
多謝巴打
開左孖展就可以不斷交易 不斷day trade?
轉入費返還
從您的銀行或另一家券商公司轉入最少$3,500美元到您的德美利證券賬戶,我們會把高達$100美元的轉入費用返還給您。(優惠只適用於新客戶首筆注資。)要獲取費用返還,請把您的銀行或券商公司發出附有轉移費用的單據副本郵寄或傳真給我們。

有冇巴知係入夠$3500鎂就有得拎$100鎂
定係淨係幫你扣返$100鎂以下手續費?
3 月18 開,今日先開到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞