根本香港就唔配有南亞精英

493 回覆
717 Like 1645 Dislike

點解要歧視南亞手足
係咪南亞人就一定假定有做
關乜撚野事呀
如果老黑好搵大陸人都去做啦
泰仔都去做啦
佢地本性就係差 就係劣
根本佢地知差佬無佢地符 前幾年仲用刀追斬渣槍差佬
仲有呀
人地唔歧視 佢地都歧視自己啦
同種唔同族都仇恨既
偷渡黎仲要帶埋D種族仇恨落黎
SSP日日夜晚開片 隔一排就一堆南亞仔互斬
地鐵交通工具當一個南亞仔係車箱 下一站有另一個南亞仔入黎 佢地都仇視啦

講佢地安全同SSP TST 夜晚安全個D
都冇撚腦架啦 蘋果唔撚報以為真係無
含撚啦
都係個句 你有撚你緊係覺得安全
D後生女 女仔信左你 真係害撚死人
呢頭屌拜登左膠撐黑人 自己局中人咪一撚樣
關咩文化問題呀
成撚日拎待遇差 無文化無學識
唔關事囉
你估真係我大聲唔代表我無禮貌呀
ON99
你解釋下無文化無學識
點解又識剩係對女仔熱情
對男人又唔會熱情WOR
之後仲識同人宣傳呢D係自己既種族文化-熱情既

咪撚玩啦大師父
大把南亞叉做散工 老老實實
腳踏實地 唔會一味剩係叫歧視囉
但呢D 1%都冇

我老豆夠無學識無文化 廢老藍絲啦
仲年年準時睇港姐泳衣環節
又點姐
但佢唔會吊尾跟蹤視姦D女
唔好賴得就賴啦
仆街
累撚死人咪你呢D囉
你估日日準時開P咩 柒頭
你有料既 咪用錢請條女
叫佢10點後夜遊SSP各大街
佢無你D手足 騷擾同吊尾視姦既
D錢我幫你比埋又點話姐
講黎講去都係D廢話
都話貪你有菊花呀?
你住得SSP都唔撚係有錢啦 你估佢地傻既咩

仲有
你住SSP都唔撚知SSP剩係幾條街會有南亞叉同黑人聚集同搞事
失敗
我希望有人你女性屋企人 同女性朋友
(你應該都冇架喇) 會比佢地騷擾, 之後你再講同一句野
我識D南亞朋友好NICE架WOR
我住SSP都冇事
同埋你條傻閪講埋啦
我有次去SSP買野
公廁個條街有檔賣散貨 靚女人妻黎
之後咁岩有兩三個買
排緊隊
有個南亞佬 即係你D手足呀
拎個膠袋直插隊比個靚女老細
兩個無對話
比同收D咩唔知啦
走個陣個南亞叉仲好撚兇咁同我講
望咩呀 未見過人呀
我講左句屌你老母你插隊仲咁大聲?

咁呢次你又點洗白呀
係咪話南亞人文化唔同 唔知要排隊
未熟香港呀 傻閪
有事就唔識廣東話 你歧視
冇事就識廣東話 我係香港人 要包機
仲有呀 柒頭
我之後見佢逐個檔口都咁隊
咩意思我就真係唔知喇
不如你呢個住SSP既講比我地呢D有外行人知?
你條傻閪我仲未屌7你呀
同一個地方住叫有接觸呀?
你幾大呀
接觸係呢個意思
緊係生活有連繫
工作有連繫 共事過先有影響
先叫有接觸呀嘛 先會屌柒你地無接觸呀嘛
傻閪
唔同我同林鄭係同一個地方香港叫有接觸呀 傻閪
去深水埗同班南亞狗生活一星期又唔係我講既

仲有生活有連繫就緊有啦,好吧,我當點頭幫襯閒聊都太表面,要日對夜對共事先叫接觸既話,咁正常香港人一生會同幾多個南亞人共事呀係既,上面講野既全部同南亞人共事過
你同佢都應該一樣
點頭閒聊原來就可以=認識佢地全部人

所以咪話你地全部片面之詞囉
點解你地憎大陸人呀
成日佢地隔接影響到你地 又比連登感染呀MA

你無親眼亦冇聽過南亞人D野咪覺得無影響囉

好似D人話重慶安全
而家做哂表面功夫緊係啦 仲搞事咩
咩鬼妹住客失蹤呀 , 大陸妹沖涼變強姦呀
全部都冇人敢提 怕你地講歧視呀
傻閪

同埋我相信上面9成都有共事/影響過囉 見到佢地真面目囉
至少我有接觸WOR 工作上有 生活上有囉 我次次都有介心 先無咁易賴野
同埋我都講過
我救撚過唔少女仔比佢地騷擾
比你D所謂好安全既南亞人呀
後生好PROUD OF自己係香港人個D呀
唔好再用咩一班人壞就唔=全部人壞
呢廢話ZZZZZZ 佢地無99%都有一半係呢D人

你有賓周既 講安全問題呢D野之前有冇諗下岩唔岩爭論緊既POINT 既邏輯?

有時未接觸未了解唔好死頂
用埋D單方面新聞 網上討論得返黎既資料黎死撐

你地咁鐘意屌林鄭 藍絲活係自己世界
盲撐差佬 藍絲夠話差佬無問題囉
你同上面條撚樣而家咪同林鄭同佢地一樣

自己未見過 唔影響到自己 未聽過就=人地歧視佢 誤會佢地
含撚啦
同埋我相信上面9成都有共事/影響過囉 見到佢地真面目囉

你都ON撚9既,明明你先係以偏概全既表表姐,只係因為上面既人支持你就當佢地個個有你既經歷

你見過我駁有論據既人咩上面九成既論點都係我唔鐘意,我睇唔順眼次次都有介心 先無咁易賴野,我住深水埗幾十年,係咪應該已經死佐幾十次,根本一般介心已經夠叫你唔好開始敵視人你就極化到咩人都信保藥黨都唔係南亞人啦,輕信任何人咪一樣都係會中招
仲有咩鬼妹住客失蹤呀 , 大陸妹沖涼變強姦呀
全部都冇人敢提 怕你地講歧視呀

連新聞都有報,幾撚時無人敢提驚歧視呀你當年有無睇下面既留言講咩呀你平行時空來既香港地同我講驚比人鬧歧視唔敢講野真係懷疑你係咪香港人
我話而家呀 ON9 南亞人個個月都有打劫
傷人 蘋果有講嗎? 唔係大單到全港都報佢都唔會報

同埋
你咪下次試下D人提重慶安全個陣你講囉
我就唔見呢兩年D洗白片 有人敢提囉
你而家試下係YOUTUBE D洗白片
下面打句 重慶之前有呢D野 你咪睇下個反應囉
成日話人誤會 我都係個句啦
點解有人驚去重慶 無人驚去九龍城
你地同藍絲一樣
唔燒到埋身唔會知
就繼續支持警察

對住你呢D人都哂9氣
有鳩又係男人 覺得好安全
你地到底點好意思打出黎? 住一個星期
唔講以為屈D
有社會貢獻同合法黎香港既移民人士
點知原來大半都係D原本已經犯法偷渡黎港
再人道合法居留 下一代同D親戚再合法
"移民"黎香港既南亞人 黎住緊本來你地住既公居屋

自己局外人睇美國就左膠大愛BLM
自己係局內人咪一撚樣
人地班黑人起碼有體育經濟貢獻

唔好又答我英籍兵後代又乜又7
你去SSP TST 叫下UBER 問下有幾多係英雄籍留落黎

死頂盲撐
南亞打劫時不時都有報啦你有無睇新聞嫁唔係大單就唔會報?你估香港人打劫傷人佢又全部報灑

人地話重慶食野安全姐,撚有話重慶住安全講撚到眾人皆醉我獨醒咁,個個都以偏概全,得你唔係我好少會講全部人,咁都叫以偏概全你就下下你地佢地,最撚以偏概全既話人以偏概全明明自己既行為最似藍絲又話人係藍絲
屌,頭先無睇呢段你唔止以偏概全,自以為是,仲好鐘意幻想當現實

我希望有人你女性屋企人 同女性朋友
(你應該都冇架喇)

我D細佬妹同我一齊住佐幾十年,仲要成日10點後返屋企喔唔出事叫好彩,出佐事就叫你啱呀?即係公你贏字我輸定你要直接認輸比錢我妹?定你話應該要走去同D三唔識七既南亞異性群體搭訕,上埋人屋企,跟著無出事先計定你覺得應該要專行後巷,邊條路危險就行邊條路先計
咁我都可以話你有料既,咪用錢請條女
叫佢10點後夜遊蘭佳坊
無香港人騷擾同吊尾視姦既
D錢我幫你比埋又點話姐
點解我要幫佢洗白我都無阻過你屌佢插隊呀你咪試下成件事放上網睇下有無人話你屌人插隊係歧視囉日日係度幻想成香港人都係會周街屌人歧視比埋D垃圾例子連例子都自打嘴巴
之前有個美國民主黨議員支持blm
轉個頭就比blm入屋爆格 大叫要報警捉9佢地
連登極左偽善撚就想學埋d 講一套做一套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞