根本香港就唔配有南亞精英

493 回覆
717 Like 1645 Dislike
你知唔知自己講咩港女全部有返工唔洗男人養你係咪異世界來
你一開始已經先入為主,以為個個背景同你一樣係窮撚。到底邊個眼界窄,唔會多方面思考,自己係點就諗人哋都係一樣安慰自己,香港都唔配有你呢啲港豬,建議你平時努力增值吓自己再上網。
幾時有阻你打中共定你覺得南亞重要過中共
根本樓上大部分港豬現實無同南亞狗接觸過,只係人講乜佢哋就講乜。幻想現實係美好,典型左膠撚,叫佢哋試吓去深水埗同班南亞狗生活一星期先再講
點都有生產力過呢班包頭賤種先啦 屌你老母鄉下仔
全世界既難民一直都無生產力啦你有種咪屌到港共停佐難民佢
政府係有責任,但係點解要將佢哋做壞嘢犯法嘅責任推俾政府?

無資源無幫助就要去犯法?咩道理?安安穩穩做基層工作唔得?一定要行偏門搵錢?到底係邊個責任?老馮要俾資源佢哋?
sorry,我住深水埗點睇都係掉轉佐係你未住過深水埗幻想太多似D
連支那新移民都去做譚仔 呢班真係垃圾黎
開聲唔準又會識打中文?你講嘢有冇用吓你死人腦
唔好成日坐住佢
有冇接觸過南亞狗?係咪個個都同你以禮相待
難民係唔比做野我發覺你班友成班係咁偷偷地分化順便幫新移民洗白或者你鐘意新移民過來搶你樓同工作機會多D
有無接觸過香港人,係咪個個同你以禮相待
唔答?
香港人唔會好似南亞狗咁污糟邋遢,唔喺自己地方都聲大夾惡

你用南亞狗同香港人比已經證明你無撚腦香港人無禮貌多數係以為自己搵到錢,有學識嗰班,起碼真係讀過書,香港土生土長。

南亞狗呢?無知識不特止,仲嚟香港浪費香港資源,影響香港衞生環境,你竟然仲幫住佢哋講嘢,到底你左膠到咩程度
因為老黑好搵d太多 風險又唔係高
窮人最想要既係即時既快錢
呢刻既肚仲餓緊
你過多兩個月請我食翅都無用啦
等疫情無咁勁你去廟街問一轉就知發生緊咩事
點解多數南亞一早係香港扎曬根都翻唔到身
點解你要夾埋一齊講?
屌南亞就唔可以屌新移民?
你幾時見到我幫佢哋洗白
係 男難民可以做野女嘅唔得呀嘛 成撚日兜去第二度改名做foodpanda南亞賤種啦不如
咁姐係班南亞自己選擇,受唔住引誘,咁怪得邊個?
仲想將責任推卸?
係係係,果幾丁人都污染到香港,但成街普通話既污染唔到你知唔知新移民幾多人,南亞幾多人南亞撚有阻住你改變你,當然,你講到見到已經污染佐你既眼睛咁既話,咁新移民呢你想見唔到新移民應該要挖佐隻眼出來
連支那新移民都去做譚仔
其實係文化問題黎
佢地班女人好少出去做野幫補
只係呢幾五算好左 真係多左去做麥記洗碗超市
男既就地盤散工貨運多其實同學歷好大關係
比錢仔女去讀書不如用左黎屋企開支食飯先
咁咪好易又向左老黑呢個死局出發
係理論上全部都唔可以做野呀,香港有唔少南亞市民來呀,唔係難民,而且分分鐘市民人數仲多過難民,講極你都唔明難民做野係黑工來,犯法嫁,如果你知邊個係黑工既話大可以報狗拉佢地
我出佐深水埗同油尖旺就唔多見到佢地,仲唔係幾丁人普通話新移民去到港九新界離島都成堆

點解成日拉新移民來講?咪講佐囉南亞撚有阻住你改變你同化你

仲有呢度有人撐支那新移民?你睇返上面D人講咩先啦係咁講新移民都好過,有用過南亞人

你有無限精力?一次過可以開100個敵人戰線打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞