根本香港就唔配有南亞精英

493 回覆
717 Like 1645 Dislike
精英
利申 識d南亞運動fd
非吹水 成日偷嘢同R野 dllmch
佢地對善惡嘅界線好模糊 最緊要自己happy
之前夠有中國手足,你會唔會對佢哋改觀
你自己唔識啲上流社會印度人就話香港無南亞精英
如果大家認真想Safe Distance認識本地嘅少數民族可以留意呢幾個節目
1. 「吾」係香港人?
2. RTHK嘅CIBS
連登終於返到2019 6月前 呢個po咁多正皮
認同你講 每個種族都有好人壞人同埋肯努力上進,做好自己本分,係值得人尊重嘅,無論係咩人種。

但問題係住香港班南亞人絕大部份都係好食懶飛,無正職。未必係佢想,可能成長環境造成,但事實就係佢哋大部分都係靠呃靠偷為生。

你話有南亞社工,比例係幾多?100個有1個?認同一定有好人,但以比例嚟睇,咁就係南亞狗多好人,無乜説服力
https://youtu.be/peCZCwnLJOg

當藍絲做撕紙狗
香港人話要報警
南亞手足一拳將條藍絲打到跌抵
唔好得把口,例子
快啲走啦,畀樓主狙擊啦
樓主應該係毒撚到一個南亞人都唔識
出街又妄想會比南亞人搞
將同自己意見唔同既人都打入左膠行列
南亞 >>>> 藍絲/共諜

唔撚駛講其他嘢
剩係 Zain 同 JB 都夠晒高質
由右面睇過去,佢地係垃圾,所以社會唔應該再包容

由左面睇過去,係社會對佢地唔公平,所以佢地先咁樣

客觀啲睇,大家都係香港人,係中國唔配有香港人先啱
派下水就洗底
屌你老母依家條南亞金剛棒長到去邊?你問下港女有邊個鍾意班阿叉
On9 拍得節目都揀過,會唔會搵啲有問題嘅上節目
IT界好多印度仔喎
真係唔識,毒撚就見人見智。
你唔認同可以俾例子反駁,唔好喺度鳩up
走啦,帶返張老闆回家啦,香港人唔值得有你同張老闆
UST南亞仔就係一大賤種
pin plz
樓主分化撚 收皮啦
出事就當人condom
真係唔識,有冇例子?
問題咪就係冇數字囉,你一邊話人南亞社工比例少,一邊只靠自己印象就話南亞好食懶飛,係街都成日見到南亞裔用努力搵食喇,數字都冇就覺得自己一定啱哂咁歧視人。
UST南亞仔
反渣哥第一人
有份長工個啲都好撚閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞