根本香港就唔配有南亞精英

493 回覆
717 Like 1645 Dislike
幅圖意義係咪即係已經改善咗好多?
智力問題?
舊香港人又話有問題
外國人識唔識寫中文?
佢地蒲老蘭落中環玩仲叻過你,咁融入到未?

寫語言能力唔會係現今世代融入文化既重大障礙囉
UST南亞仔
慘 無人覆你扮睇唔到
識印度人(自己嘅客)住半山(十皮一個月租嘅樓)、有司機
算唔算低等?
比個數據睇下犯罪率幾多%先
你可唔可以盡快滖出連登
夠唔夠你岀埋d垃圾歧視post冇生產力?
之前公司有個南亞VP,勁多口水勁寸
ON9反送中抗爭有南亞手足唔撚講?
努力生活,尊重本地既 我會尊重佢地
包括連登日屌夜屌既大陸人,我識都有去食黃店既大陸新移民,但總體我對中國人都持支那式評價。
無計,正如南亞一樣,佢哋有好既,但被班南亞賤種拖累,都要受架啦
佢哋怪佢地同鄉好過
講蝻 同你講嘅係個別例子 事實大部分係地底泥
一年前就手足前手足後 而家個個屌鬼
你污槽
個ust呢
我覺得係雙方咁多年嚟都有責任
普通學校唔肯收, 開壞咗個頭
佢地大部份人就愈嚟愈收收埋埋自己圍爐 完全唔融入, 只得少部份想求變 或屋企唔係窮

經過咗2019年改變我覺得後生一代好願意重新接觸番佢地, 可惜呢個撚屌政府係唔會比你地全城上下一條心

利: 全世界都有南亞街童問題, 英國果d 一樣好撚難頂
你做邊行咁偏
國泰有幾個南亞高層
全部都講廣東話
返下其他工咪可以識到唔同既人
兒燈井底之蛙
唔好又話我歧視,想駁我嗰班問吓自己,喺街見到佢哋會唔會行近或者你會唔會想識呢班人。或者,有冇例子係有南亞狗上進番正常工作?除咗foodpanda, 仲要未計佢會送外賣途中偷食你啲薯條

- 喺街無啦啦都唔會想行近或識香港人,專心行路啦好嘛?
- 利君雅、Jeffrey Andrews、喬寶寶(雖然佢係藍屍),你唔識唔代表無
人地1842年跟英國佬來果班阿叉後代係半山笑緊你
我見到啲南亞人乾淨過我喎 樓豬係咪認錯燒味佬?
你污糟

自膠
當越南 馬拉冇到?
屌你班香港人講移民嘅時候咪一樣心態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞