根本香港就唔配有南亞精英

493 回覆
717 Like 1645 Dislike
所以啲難民強姦殺人都係受害人衰
佢個腦同南亞狗一樣 懷疑係同鄉
咁南亞大部分都係
樓主分化撚
碧華依
見過佢真人,個樣好閪
係呀,有錢嘅始終佔少數
南亞算係有融入香港社會
對比啲支那人叫人講北佬話
南亞人起碼有講廣東話
I Love HK 南亞手足
坐左幾耐 自己上網睇吓佢哋做咩
印度咪喺南亞囉
連登左膠偽善撚就搬開龍門
歧視大陸可以,歧視南亞惡棍就唔得
家下連登同美國左膠一樣,黑人做乜7都有可鄰既理由合理化所有行為
醫院識啲南亞醫生好聰明好勤力
佢地好多只係冇機會受好嘅教育啫
香港咪一樣好多你講果啲人.
啱呀 永遠唔撚肯認清個事實,扮大愛。問吓自己係咪一絲歧視都無先出聲啦,有幾多人真係會同南亞狗做朋友,網上講一套,現實做一套真係好撚嘔心。

條南亞狗仲要開post話鳩呢個係垃圾post,串親佢同鄉唔開心,又唔諗吓自己班同鄉做過乜撚嘢
有冇例子?可唔可以post上嚟睇吓?要local喎,唔係啲外國讀書或者中途嚟港空降嗰啲
佢地要大愛無問題 歡迎佢地個人捐錢捐身家
貼埋老婆女朋友 阿女比印巴個個屌都ok
但唔好要香港社會承受,自己就扮大愛拎光環
唔歡迎美式偽善左膠
係因為班狗唔得閒無扮工姐
全部都講廣東話 原來外國讀書或者中途返嚟香港都會識講廣東話 你唔信咪自己睇吓同佢哋傾吓計囉
所以唔發生喺佢哋身邊,就永遠唔覺有問題,當有事發生又屌晒鬼,成班自撚私。啱呀,講到咁撚好,星期六 日又唔見有人去探訪南亞狗送物資
我試過飲醉酒畀南亞人偷銀包又算唔算啊?佢哋見我醉咗之後買罐可樂畀我飲之後再趁我暈咗偷咗銀包啲錢但係畀翻個銀包我
但我一樣有好多南亞裔朋友喎我一定係你口中啲大愛撚

咪撚on9啦人品邊有樣睇
唔好以為得你一個同南亞人有衝突就以為自己大撚晒可以覺得對家全部有問題啦
大把社工非牟利組織定期幫佢哋你唔知姐大把本地南亞裔香港人係香港發光發亮你唔知姐

係你先咁得閒睇人唔順眼就上連登發表種族仇恨言論

你又知唔知

佢哋土生土長個班南亞裔人話自己係香港人嘅時候幾自豪?又有幾多係尷尷尬尬咁講?係咪一定要黃皮膚講廣東話先係香港人?係咪一定要咩都兩極對立

“ignorant is the root of stereotype”
都係個句,偷呃拐騙唔係冇,但唔係人種嘅問題,係嘅問題。如果你想講香港人係好善良好優越嘅話,唔好唔記得香港政壇個班都係香港人嚟
歧視少d......
中環大把真係你圈子問題
你可唔可以唔好咁單調
講嚟講去都係本身高學歷嗰班印度佬,中環嗰班係喺第二度讀撚完再嚟香港做嘢
深水埗 油麻地佐敦嗰班你唔講
大愛撚喺度好多,好似你咁on9真係無幾個
遲早害死人

所以抵港豬比人又食又拎
成撚日拎D高學歷移民既南亞人
同D偷渡拎行街紙既南亞人比
大陸人夠大把高層啦 你地又歧視
真係好好笑 佢地應該都唔覺得有問題
就好似D藍絲咁
都唔覺自己有問題
講撚左9成南亞叉都係偷渡
9成都姦淫擄掠
都仲要死頂 港豬真係世界第一
同你地班地底泥講埋啦
香港D珠寶商9成都係印度佬
唔好以為人地乜都唔知就話南亞佬
乜都唔知係你地
剩係識睇新聞 接觸都未接觸過
國泰高層咪又係新聞講
含撚啦港豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞