[馬福木請生性]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1168]

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
辛祖應該減價,so9追就追硬
希望買埋右閘
中鋒>右閘>右翼
淨係打開英撚18年四強個陣容,已經幾個當時後生有希望既球員走緊下坡。。史東斯都係今季翻生好返啲
夾硬左啲
如果買齊3個位就正
不過中鋒右閘都無咩人選
同so9好熟果個挪威記者放風,話夏撚夏天唔會走,曼聯需要右翼多D
🚨 #OFFICIAL: Sergio Agüero has confirmed he has tested positive for COVID-19 and is now self-isolating.
夏基美右閘右中場都得

聽講國米找唔到數, 拿拿聲接貨啦
夏基美條數都找唔起
國貨米蘭
不過英撚新一代都係爛玩多, 上一代認真好多

就算好似碧咸拍廣告咁多場外嘢, 表現一樣咁掂
支那佬做生意一向吹大, 又話幾多幾多個億

要埋單就空頭支票拖數, 之前A米個老細都係咁
曼ig普巴入波片個角度好正
ching同我講有咩用,會員當球員?
啲決定全部都啱打機都係咁襟
好睇過摩狗個陣
無可否認 係tune得唔錯 有返啲方向同曙光
Transfer news: Jesse Lingard more likely to stay at Manchester United as Nice cool interest

https://www.skysports.com/football/news/11667/12192303/jesse-lingard-nice-interest-in-manchester-united-midfielder-cools-after-loan-talks

走啦屌
債CUM債CUM債黎賺姐
玩財技滾大左再賣盤套現
傳就傳個老闆想投資其他物務, 講白啲未又係阿爺要吹雞救國。

老老實實國米唔止一件好嘢, 不過真係賣都似比祖拎先
375k係攻中?
真曼
黑到
攞正牌係屋企開twitch
傷完就中武肺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞