[馬福木請生性]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1168]

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
佢衰講野呢一方面唔係第一日既事
福panda真係越踢越差
再無人指點應該都係咁先
琴晚個球證仲要無吹Fred個十二碼,中哂腳都唔吹
大家一齊叫雞點解差咁遠係咪要叫朗隊介紹佢叫老雞先可以搵返狀態
foden 視野愈黎愈好,finishing我覺得木好d,但係playmaking同帶波foden真係好好,綠木入波少左咁多主要因為上季橫空出世之後各隊都研究左佢死帶左腳既問題,所以下下逼死佢腳都起唔到,同當年福狗debut之後個季一樣
今季佢都少起腳
起親腳都比人block到
唔關事既,純粹綠木上年太勁,今年大家都研究左佢,同當年福debut之後個季一樣,同埋foden 視野傳送都好好多,mark死佢佢都做到d野,反而mark死綠木佢既finishing就無用武之地
諗下都知啦
要支點有住烏
要走位有包皮基沙文
要防守執屎有簡迪馬杜迪
唔係要人地講拍馬狗福狗馬迪狗舒服啲呀?
渣古自己都話比利時啲隊友勁過曼 啲人都無咁大反應
大家都有意識唔可以做空間佢射,變相就係咁,如果佢扭波好少少就多個處理方法去execute個射門,依樣就睇coaching team同佢自已做化啦
你要佢將來係9號既就要佢練背龍,入zip同heading
你要佢打右翼就要佢練dribbling 同crossing
但依加好似成個coaching team都想佢可鋒可翼咁,咁只會係下一個馬狗福狗(佢仲要無福咁快,無馬咁好扭)

馬褔木有無機會學到卡雲尼咁走位既一日
踢到無處不在咁真係好好J
山神咁撚高人工仲要搏轉會 屌你老味
其實好矛盾
到佢係接應個個 佢自己都唔會咁跑去呢d空位
重點係包皮同基沙文成晒名都會餓狗咁去跑,你睇福狗馬狗?俾個pirlo scholes 你都傳唔到啦,走位係要走先有位咖嘛屌
個新仔nigger幾時出得
其實馬仔真係好多波50 50就唔會去追, 最鳩係呢種態度
Foden今年連走位射波都好咗, 英格蘭條中場真係多人揀
馬俾完波之後企係度睇波
佢捕尾柱
Pogba when asked if we have seen the best out of Pogba: ‘The best of the team, I would say, it’s not about me. Left or right, as long as I play I know I have the confidence of the guys and I know what I have to do. When I’m on the pitch I’ll do everything to win.’
要省梗係省身啦
佢出番平時招時間停止對面都唔會拍落去啦
個腦有事唔好怪佢
上場踢完般尼贏左開心做訪問
記者問佢做乜咁開心因係啲咩
佢答番記者啲答案都好左好多
老實講 好想佢續約

都冇邊隊似會買佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞