[馬福木請生性]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1168]

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
VDB
咁貴人工 買返黎擺
戇撚鳩 琴日馬9表現咁都唔撚屌得?
左路同梳夾啲乜鳩?兩條友
一個比另一個就唔去
馬一比失就屌隊友 西面 hea慢回後唔追波
睇下卡雲尼三章野都同你去盡回防驚輸
你話馬9係留前場打反擊咩?佢又唔撚係
普巴今場有能力由half chance變入波
柒福上場有能力由half chance變no chance
呢到唔屌得Martial架?
Awb唔平買返黎 但人工算平

一d話10000 一d話20000
想問邊度有人無屌馬
一面倒狂屌喎
VAR咁都無吹返 好明顯無掂波
好似好多人屌佢「黑口黑面」同「心術不正」
好撚靚, 決定走位傳波都好好
foden本身技術都好D全面D
綠木暫時得射術
睇錯唔好意思
Manchester United have won 4/4 Premier League games in which Edinson Cavani has started:

✅ 3-1 vs. West Ham
✅ 1-0 vs. Wolves
✅ 1-0 vs. Burnley
✅ 2-1 vs. Fulham
淨係傳比shaw球鳩波都屌左幾頁啦
好老實 就算迷馬口中上季咩入十幾球既馬
可能都無乜皇巴拜果類大球會想買佢
就算話賣佢可能都係去得國米ac 果d
連球王上面十萬,下面7萬5
33歲 就住用
其實幾好

不過33唔算好老
用到35,36我覺得都得
其實兩核嘅好處就係咁 但琴晚嗰場其實富咸都唔算係好重點招呼般奴 反而打leeds嗰場就真係呢個情況 不過嗰場受惠嘅係mctom
咁哥狗都有好多失敗產品既,巴時期:咩tello呀,鄰居 Iheanacho,耶穌都叫失敗啦
順帶一提 鏝補賽係作客愛記 唔易食
有個人工仲貴,都係攞黎擺
但VDB仲未可以確定
始終第一季,佢又後生有潛質
160k英超成季0入球
佢而家既踢法放右邊
以馬列斯 薛椰子呢類為比較 都係偏扭得射得 又出波都okay
木暫時射得但係另外兩樣都差d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞