[馬福木請生性]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1168]

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
——福
james—Vdb—Mata/Lin
——Matic—-Mctom
telles—龜—-T——Bw
————Dean
佢話fa cup 9成出呢個陣喎
利物浦出u23 之我見
mctom原來真係咁低人工 榜上無名
得罪講句
冇人想知
十卜fifa ching 出文
所以咪佢有佢屌 我有我屌
Premier League Game Week 19
Away v. Fulham (W 2:1)

- 雖然今場贏波, 但蘇sir 6.25分比上場和猁/ 前場贏般尼低
- DDG 近5場有4場拎7分以上
- Shaw 開季以來第一次連續三場(正選) 合格
- 估唔到拜利會咁高分, 始終第一球失波佢都幾大責任
- 雖然今季表現唔算搶眼, 但AWB 暫時平均分比Shaw 仲高

- Fred 一貫嘅高水平, 佢近12場有10場拎6分以上, 開季以來平均6.54分都係常規正選入面最高 (唔計龍門)
- 普巴近5場有4場拎8分以上, 近3場第二次拎MOTM
- Bruno 近4場第一次拎6分以上
- 馬福綠再一次爭戰犯, 近8場佢地三條友有7場係戰犯 (馬: 3, 福: 3, 綠木: 1)
- 卡叔係暫時唯一一個平均分超過7分嘅球員 (馬達第二, 6.97)
- Team Performance 比上場和猁低分
上面都解釋左
我係base on 上次8強果場黎9up
最多出埋Bruno

你唔同意咪笑
不過認真咁講
So9性格一定出強陣爭杯
最多Sub兩三個

至於出VDB個啲
So9唔係第一次出口術
其實我都係base on Ole話會出Dean Vdb Telles 加埋上場無出福 Mctom
and FA Cup 8強黎估Ole想點
福85出嚟都3.88
有人比10分好野
hea守 仲要唔識玩角球旗
無腦既決定太搶鏡
Mata 160k
慈善曼
卡雲尼完美表達咗比連福呢幾隻英國仔睇勤力走位同勤力𨳊跑嘅分別
不過mata仲少機會過vdb
個走位真係好精彩
回防 現位 一腳彈彈波 分邊 入攝有齊
屌你老母福馬木有六成都入多唔知幾多球
驚最後2+1
都係
馬狗今場都係禁區頂咗幾球
但傳波走位食哂屎
之前同Shaw都唔會好似今場咁
Sor 睇錯
唔信猁會出哂正選對我哋
其實係遠柱係正路
屌得既一定係唔識足球同無睇波
今季雲比沙卡 輸幾多球
就係遠柱個邊比超大空位

成個慢鏡都睇到晒
因為遠柱有人所以拉左一個防守球員去遠柱
中間有勁大個空位
如果走埋入去 即係拉晒D防守球員去中間
咁後上個D仲邊有空位
其實或多或少Bruno真係幫佢妹引開對手後防
當然妹自己真係落力左,d波爽左唔少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞